Vindecare si autovindecare

Vindecarea în Înregistrările Akashice: training online cu Mihaela Marinaș

A deschide frecvențele akashice în câmpurile noastre în vremurile pe care le trăim este un dar de preț pentru noi și pentru cei din jur. Perspectiva mai înaltă, indiferent de circumstanțe, este ceea ce ne permite să rămânem în aliniere și să trăim în acord cu esența noastră.

Vă ofer din inimă acest training, în luna ianuarie 2023, pentru cei care simt că e momentul să deschidă posibilitățile câmpului infinit al Înregistrărilor Akashice în viața lor. Pentru a co-crea cu ajutorul acestei energii oportunități infinite și tot ceea ce este spre binele nostru mai înalt în viața, relațiile și misiunea noastră.

Nivelul de vindecare pe care îl accesăm în acest training informează energia sufletului nostru în Înregistrările Akashice și ne ajută sa reinformăm trecutul și viitorul, în toate timpurile și toate dimensiunile în care sufletul nostru există.

Acest training se desfășoară în energia Înregistrărilor Akashice, activând la nivel de suflet resursele cele mai de preț, amprenta originară a sufletului și lucrând în același timp cu blocajele pe care le avem în a ne manifesta energia sufletului pe Pământ. În același timp, învățăm să lucrăm cu ceilalți din această energie. Deschizând Înregistrările Akashice, avem posibilități nelimitate de accesare și creare a proceselor de vindecare la nivel de suflet.

Tot ceea ce ne limitează poate fi decreat așa cum a fost creat, iar câmpul Înregistrărilor Akashice ne oferă această oportunitate. A învăța să lucrăm cu noi înșine și cu ceilalți din această energie este o resursă incredibilă pe care Sufletul nostru o poate avea la dispoziție în aceste vremuri în care mergem cu toții la nivelul următor.

Cum ar fi dacă am putea accesa acest câmp în fiecare moment pentru a cocrea din el posibilități infinite?

Cum ar fi dacă am folosi acest instrument în lucrul cu clienții, în relațiile noastre, în relația cu banii, în profesia noastră?

În ce fel am putea astfel fi o contribuție mai mare, prin tot ceea ce suntem, facem și creăm din această energie?

Conținutul trainingului

Modul 1: 

 • Meditație de curățare a propriilor Înregistrări Akashice
 • Modalități de deschidere și accesare a Înregistrărilor Akashice
 • Deschiderea câmpului Înregistrărilor Akashice și explorarea posibilităților
 • Adresarea de întrebări în câmp și downloadare de informații

Modul 2:

 • Transformarea și transmutarea energiilor în Înregistrările Akashice
 • Familiile de suflete: darurile și tiparele lor
 • Tipare limitative: identificarea și urmărirea tiparelor din alte vieți până la manifestarea lor în prezent și dizolvarea lor în istoria sufletului, în alte dimensiuni, vieți și linii temporale
 • Vindecarea vieților trecute

Modul 3:

 • Curățarea și resetarea Înregistrărilor Akashice
 • Elemente de transformat: tipare limitative, ghizi compromiși, contracte și jurăminte, entități atașate, forme gând negative, implanturi, portaluri
 • Posibilități de a crea sesiuni de vindecare în Înregistrările Akashice
 • Cum abordăm o sesiune de vindecare în Înregistrările Akashice

Modul 4 (opțional):

 • Practică terapeutică între participanți
 • Sesiune de feedback
 • Întrebări și răspunsuri despre lucrul cu clienții în Înregistrările Akashice

Cui se adresează trainingul:
Tuturor celor care simt că e momentul să deschidă această frecvență în viața personală și/sau în lucrul cu ceilalți.

Se adresează fie terapeuților cu experiență fie celor aflați la început de drum, tuturor celor care au misiunea de a lucra cu oamenii sau care vor să aducă această perspectivă în viețile lor și să învețe acum să lucreze cu ceilalți din perspectiva sufletului.

Modalitate de desfășurare: Trainingul se desfășoară în 3 module online, de câte 4 ore fiecare. Modulul de practică – modulul 4, este opțional.

Se va desfășura pe o platformă online foarte ușor de folosit, prin care ne putem vedea și auzi în timp real unii cu ceilalți. Primiți suport de curs, diplomă de participare și înregistrările audio ale modulelor.

Puteți citi aici articolul Lecții ale sufletului în Înregistrările Akashice: https://damaideparte.ro/vindecare-si-autovindecare/lectii-ale-sufletului-din-inregistrarile-akashice/.

Perioada de desfășurare:

modulul I – 17 ianuarie 2023, ora 18
modulul II – 24 ianuarie 2023, ora 18
modulul III – 31 ianuarie 2023, ora 18

Preț: 2500 lei. Plata se poate face și în tranșe. Pentru stabilirea unui plan de plată, vă rog să scrieți la mihaela@soul-union.com.

Plata se face în contul de mai jos:

Sistemic Perspectives SRL
RO91INGB0000999905980196

Detalii și înscrieri: mihaela@soul-union.com, 0721465852 (doar în scris, prin Whats’App/Telegram)

Câteva testimoniale de la cei care au parcurs trainingul:

“Eu vreau să mulțumesc că am avut șansa să lucrez cu tine. Am studiat 2 ani și cu tine am petrecut câteva module de training și am primit mai mult decât am studiat în 2 ani. A fost extraordinară experiența trainingului Vindecarea în Înregistrările Akashice, am simțit schimbări majore, simt lucrurile diferit, le văd diferit. A avut un impact extraordinar în viața mea acest training. Elena”

“Evenimentele organizate de Mihaela m-au ajutat să dau la o parte multe din straturile emoționale care m-au ținut blocată în niște mecanisme care de fapt nu îmi aparțineau, luminându-mă în drumul către sinele autentic ! Viața mea s-a transformat mult și participarea mea la evenimentele organizate de Mihaela m-au ajutat să am claritate și să nu privesc înapoi cu regrete la ce am pierdut sau să caut vinovați. Apreciez delicatețea sufletească a Mihaelei, ușurința și simplitatea cu care aduce lumină în sufletele noastre și mulțumesc dedicației și perseverenței de care dă dovadă, reunind oameni deosebiți și puternici în fragilitatea lor. Cu recunoștința, Gabriela.”

Vă aștept cu bucurie!
Mihaela Marinaș

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

 1. Multumesc mult pentru informatie si pentru recomandare!

  1. Cu drag, Andreea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *