Vindecare si autovindecare

Calea Sufletului: program individual de mentorat cu Mihaela Marinaș

depurtat.ro
libris.ro

De ceva timp, oamenii îmi cer să devin mentorul lor în a-și găsi calea sufletului și a-și face misiunea pe pământ.  Este o cerere care m-a onorat mult și m-a îndemnat să creez acest spațiu de mentorat individual, în care să întâmpin oamenii în acest fel și să mă pun în serviciul sufletelor lor cu toată energia care mă susține și vine prin mine.

Dacă vrei să aduci mai mult din cine ești aici pe Pământ si simți că încă nu ai coerența interioară și claritatea de a pune în practică ceea ce simți, îți pun la dispoziție toată cunoașterea mea acumulată în toți anii de când îmi urmez calea sufletului.

În cadrul acestui program de mentorat, vom lucra atât la identificarea darurilor tale, a frecvenței tale unice pe care o duci în lume cât si la modul concret în care poți aduce în materializare acea frecvență.

Vom crea împreună în acest program o imagine a ceea poate fi energia ta unică în lume, dar vom crea și forma prin care poți aduce aici acea energie. Pentru a aduce împreună energia și materia și a manifesta pe Pământ darurile tale.


În programul de mentoring “Calea Sufletului” vom face:

 • lucru intensiv de vindecare a blocajelor la nivel de suflet în calea clarității misiunii personale
 • lucru asupra blocajelor care împiedică manifestarea concretă a misiunii personale
 • lucru intensiv pe blocaje legate de expunere personală și promovare
 • vindecarea limitărilor legate de bani, a cere bani, a face bani din activități spirituale
 • consiliere legată de prezentare, promovare, concepere și scriere materiale de prezentare din energia aliniată la misiunea personală
 • vei primi sprijin personalizat în găsirea energiei corecte și a mesajului autentic pentru a prezenta misiunea personală în lume

Scopul urmărit este să aducem împreuna energia misiunii tale dar și forma în care poți aduce aici acea energie, pentru a crea o viață în care poți trăi în abundență, aducându-ți darurile în lume.

Programul “Calea Sufletului” este pentru cei care:

 • simt ca se află în momentul în care vor să înceapă o activitate în domeniul spiritual
 • au multe cunoștințe, cursuri, informații pe care nu știu cum să le pună cap la cap și să le transmită oamenilor
 • simt că e momentul să-și găsească amprenta care îi diferențiază de tot ceea ce există pe piață până în acest moment
 • au dificultăți în a se raporta corect la bani în munca de vindecare
 • vor să aibă mai multe instrumente legate de scriere materiale de promovare și promovare personală

Programul este pe durata de 3 luni. Vom deschide împreună un spațiu care te va susține să devii cea mai înaltă versiune a ta, în toate aspectele vieții tale.

Înscrierea în program necesită determinare și angajament pentru calea personală și pentru a face pașii necesari în această direcție.

La nivel concret, programul se desfășoară online: o întâlnire de 1 oră o dată la două săptămâni, timp de 3 luni (în total 6 întâlniri) și suport personalizat între întâlniri.

Preț: 4500 lei. Plata se face integral, la începutul perioadei de lucru.

Înscrieri: mihaela@soul-union.com

Testimoniale de la cei care au parcurs deja programul:

Un program profund transformator, ale cărui efecte se văd rapid în existența 3D. Pe parcursul celor trei luni am eliberat programe limitative, credințe alimentate de frică, capace care mă țineau captivă în dogmatică, deconectată de la adevărul Dumnezeului Primordial. Conștientizarea și vindecarea programelor auto-limitative, legate de bani, care și-au produs efectele chiar în timpul sesiunii; eliberarea de entități care mă împiedicau să merg mai departe pe calea misiunii mele. Și poate, cel mai important, mi-am descoperit amprenta orginară a sufletului meu. Călătoria continua, dar simt că am condensat cel puțin 10 ani de lucru cu mine în plan spiritual pe parcursul acestui program. Gabriela

“Sesiunile de mentoring în Înregistrările Akashice mi-au dat și mai multă încredere în a accesa această cunoaștere a Universului. Mihaela m-a ghidat în acest program și mai adânc către Sufletul meu și m-a ajutat să integrez această cunoaștere în viața mea, definindu-mi modelul de coaching, adăugând în sesiunile cu clienții mei și învățăturile străvechi ale Sufletelor. Astfel, încetul cu încetul am ajuns să îmi înțeleg și eu misiunea mea ca Suflet în conexiune cu celelalte Suflete cu care interacționez, acceptând că iubirea care vindecă este ghidată prin noi de ceva ce este mai presus de noi. Mihaela, îți mulțumesc cu multă recunoștință pentru tot ce mi-ai dăruit din cunoașterea ta în toți acești ani în care m-ai însoțit în călătoria mea către cunoașterea Sufletului meu!” Cristina

Vă aștept cu bucurie pe calea sufletului!
Mihaela Marinaș

libris.ro
depurtat.ro

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

 1. Mugur spune:

  Buna!
  Te rog sa-mi spui daca la finalul celor 3 luni am vreo garantie ca mi-am atins scopul. Adica, aflarea menirii mele si a formei de manifestare in viata aceasta.

  1. Buna, Mugur, acum am gasit mesajul tau. E foarte greu sa iti ofer garantie absoluta, pentru ca tine si de alte lucruri a avea acces la claritate totala intr-un anumit moment. Dar da, ofer garantie ca din partea mea va veni exact energia care trebuie pentru ca tu sa ajungi la aceasta claritate si aflare a menirii tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *