[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

redescoperirea-celor-cinci -simturi
redescoperirea-celor-cinci -simturi

Am interactionat cu o carte pe care o citesc in prezent, ,,Hotii de frumusete” ce apartine lui Pascal Bruckner, a carei idee principala si-a lasat o amprenta vizibila asupra mea: ca femeile frumoase care nu sunt privite o perioada mai lunga de timppar sa duca povara unei varste mai inaintate din simplul motiv ca nu au avut atentia celorlalti.

Ne-am obisnuit atat de mult cu cele 5 simturi ale omului: vazul, auzul, mirosul, pipaitul si gustul incat am uitat sa ne reamintim cat de importante sunt in viata de zi cu zi.

De cate ori nu ne infioram de emotie cand persoana iubita se afla in fata noastra si ne priveste intens? De cate ori mangaierea mamei nu este altceva decat cea mai buna cale de vindecare? De cate ori mirosul pielii unei persoane apropiate nu devine altceva decat cea mai placuta amintire?

Va provoc sa reinventati cele cinci simturi si sa gasiti modalitati noi de a va bucura de prezenta lor fireasca in viata noastra.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here