Spiritualitate

Închiderea ciclurilor vechi, deschiderea noilor linii temporale

Trecem printr-o perioadă cu posibilități uriașe de schimbare de linii temporale și transmutare a energiilor care ne-au ținut blocați în cicluri karmice. Tiparele cele mai dureroase din ultima decadă și chiar din ultimele decade ale vieților noastre se pot închide acum. Avem șansa să transmutăm cantități uriașe de energie și să facem salturi cuantice pe calea sufletului.
 
E nevoie doar să privim în față demonii cei mai mari care ne-au mâncat energia în ultimul timp. Să-i identificăm, să-i vedem și să facem o alegere diferită. Să transmutăm toată neputința, toată furia și toată dependența de suferință. Să facem alegeri din locul de ființe inifinte care suntem, pe cel mai înalt nivel.

Cicluri mari în care am fost blocați, “pereți” de care ne-am dat cu capul din nou și din nou, capcane în care ne-am lăsat prinși, locuri în care ne-am dat puterea, situații în care am fost mai puțin decât suntem și în care părea că nu avem alegere. Toate acestea se pot transmuta acum, dacă facem alegerea mai înaltă.

Acum e momentul să le alchimizăm. Să le primim darul, să le mulțumim și să le eliberăm.
Să vindecăm breșele din care am manifestat aceste energii și dinamici în viețile noastre. Să pansăm locurile rănite, să le aducem în lumină și să le transmutăm.

Și să deschidem noile linii temporale. Pentru 2020 și pentru noua decadă. Să facem cele mai înalte alegeri. Să îndrăznim mai mult. Să iubim mai mult. Să ne expansionăm mai mult. Să fim mai mult, mai luminos, mai frumos. 

E un moment de răscruce între linii temporale, linii de destin, bucle, cicluri, trasee și căi. Pare haos momentan însă oportunitățile sunt uriașe. Putem simți frică pentru că, undeva, în adâncul sufletului, simțim că în sfârșit tot ceea ce am visat că putem fi, face și avea se poate materializa. Putem simți îndoială pentru că partea din noi care s-a opus până acum creșterii noastre știe că își trăiește ultimele clipe. 

Să ne oprim pentru o clipă. Să ne întrebăm: Care este Adevărul sufletului meu? De ce am nevoie pentru a trăi în Adevăr? Ce alegere am nevoie să fac pentru a fi tot ceea ce pot fi vreodată? Pentru că e clar, nu ne mai putem împotrivi acelei alegeri.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Mulțumesc! Multe binecuvântări!🌟

    1. Cu bucurie, Elena!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *