In acest articol, iti vom prezenta 10 site-uri care contin filme online gratis ce abordeaza teme spirituale sau de dezvoltare personala.
filme-online-gratis

In acest articol, iti vom prezenta 10 site-uri care contin filme online gratis ce trateaza teme despre spiritualitate si dezvoltare personala.

Am hotarat sa cream acest articol pentru tine deoarece tot mai multa lume vizioneaza filme seriale online gratis subtitrate.

Asa ca ne-am gandit sa-ti fim de folos.

In lista de mai jos, vei gasi atat filme gratis online subtitrate in limba romana, cat si in limba engleza:

1. www.spiritus.ro (aici poti gasi atat filme spirituale, cat si documentare spirituale. Printre cele mai cunoscute nume putem aminti Nosso Lar, Ghandi, Karma si dreptul divin). De asemenea, tot pe acest site, poti gasi si filmul Da mai departe, film online ce a dus la aparitia site-ului nostru).

2. filmespirituale.blogspot.ro (filmele gratis online subtitrate pe care le poti gasi aici fac parte din categoria filme documentare, filme initiatice si filme spirituale). Cei pasionati de seriale, pot viziona pe acest site seriale spirituale precum Profetiile de la Celestine sau Equilibrum).

3. filmpentrusuflet.blogspot.ro (acest site cuprinde o serie de filme online despre spiritualitate, majoritatea avand subtitrare in limba romana. Aici poti gasi filmul Francesco despre viata Sfantului Francisc de Assisi sau emotionanta poveste de dragoste – Ghost.

4. entitateaom.ro (contine filme online gratis hd despre spiritualitate care se pot regasi si in cadrul site-urilor de mai sus. In schimb, noutatea acestei resurse provine din colectia de muzica ambientala si din prezentarile de carti ce abordeaza teme spirituale).

5. transformarea.wordpress.com (aici poti gasi filme precum Legile lui Zamolxe sau La Belle Verte).

6. astrodeva.wordpress.com (desi site-ul este dedicat astrologiei, contine numeroase filme online gratis, cat si documentare spirituale).

7. documentaresifilmespirituale.blogspot.ro (aici poti gasi documentare nesutitrare cu Mooji).

8. documentare.rightbe.com (Cartea Tibetana a Mortilor, Viata lui Iisus si Sapte minuni ale lumii budiste sunt doar cateva dintre filmele pe care le poti vedea online si gratis pe acest site).

9. binepentrutine.ro (contine o serie de filme si documentare spirituale subtitrate in limba romana).

Tu cunosti si alte site-uri in care putem viziona filme online gratis despre spiritualitate?

9 COMENTARII

  1. Buna Mihaela, multumim ca ne faci vizibile aceste site-uri unde putem urmari si noi filme despre spiritualitate. De curand am urmarit cateva filme pe site-ul Filme online, are cateva filme cu tema de spiritualitate dar ceea ce m-a facut sa iubesc la acest site este ca nu are reclame deranjante deloc, nu se deschid alte ferestre, doar intri si vezi filmul dorit. Sper ca am fost de folos.

  2. Salutare, puteti incerca http://www.Cinema4k.Ro este un nou site de filme online fara reclame si fara lag..calitatea video este destul de ok,nu este film sub 480p,majoritatea fiind de 720p! Acum ziceti ca sunt din ce in ce mai putine siteuri fara reclame..pai unii pun reclame ca trebuie sa mai plateasca si ei hostul,sa isi ia si un suc..moca nu este nimic in viata,nu ar strica cate o donatie acolo de 2-3 euro sa vada ca li se apreciaza munca!

  3. NAMASTE ! Întro lume tot mai conflictuală,plină de temeri dintre cele mai ciudate, pentru căutătorii SINE-lui acest site contribuie în mod evident la împlinirea fiecărui suflet trăitor ACUM,AICI,PE PĂMÎNT la evadarea din colivia unui sistem manipulativ.Şi astfel ne putem găsi liniştea în universul autocreat. GeorgedeDrobeta îţi mulţumeşte şi aplaudă INIŢIATIVA TA .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here