2016 sfarsitul ciclului karmic de 9 ani
Spiritualitate

2016: sfarsitul ciclului karmic de 9 ani

Anul 2016 ne-a adus intr-un moment pivotal in calatoria umanitatii spre trezire. O calatorie care schimba peisajul realitatii personale si globale pentru totdeauna.

2016: incheieri si inceputuri

2016 (2 + 0 + 1 + 6 = 9) este un an cu frecventa 9. Numarul 9 reprezinta frecventa incheierii, a reflectiei si a servirii.

Probabil ca ai observat aceste teme aparand in viata ta anul acesta, in lumea de afara si in viata ta.

Asistam acum la incheierea unui ciclu universal. Aceasta energie ne forteaza sa privim inainte si sa rezolvam orice afacere neterminata, in orice arie a vietii noastre.

Asta include zona de sanatate, relatii, tipare de comportament si inclusiv cum ne tratam pe noi insine.

Ultimele doua luni din anul 2016 sunt intense. Pentru ca suntem fortati sa terminam tot ce trebuie incheiat in ultimii 9 ani, inainte ca noul ciclu de 9 ani sa inceapa.

In timpul unui an 9 universal, asa cum este 2016 putem observa adesea stagnare cand vine vorba sa acceptam schimbarea. Putem sa observam ezitare in a incepe un proiect nou, o slujba sau relatie, sau mutare intr-o noua locatie.

Acest lucru il poti observa in viata ta, insa el se intampla si pe Planeta. Si ni se da spatiu sa incheiem cu vechiul inainte sa incepem cu noul.

2016 a fost un an profund karmic, in care am experimentat karma actiunilor pe care le-am facut in ultimii 9 ani.

Gandeste-te la ce se intampla in viata ta in 2007.  Vei observa cateva teme similare care apar in viata ta acum. Unele din ele sunt frumoase, altele nu atat de mult…

Nu este nicio coincidenta. Asta este un feedback clar care indica ce energii, tipare sau situatii din exterior ai nevoie sa schimbi acum.

Inceputul si sfarsitul ciclului de 9 ani

Gandeste-te la anul 2008. Ai inceput un job nou sau un proiect nou? Te-ai mutat undeva nou sau ai inceput o relatie anul acela?

Iti poti reaminti tonul si setarea ta mentala din acel an? Poate ai decis in interior ca “Lucrurile vor incepe sa se schimbe pentru mine acum, intr-un mod pozitiv.”

Acest lucru s-a intamplat pentru ca 2008 a fost anul 1. 2008 a dat tonul pentru ciclul de 9 ani care se incheie acum.

Daca lucrurile nu stau prea grozav pentru tine acum, in 2016, poti privi asta ca pe o oportunitate pentru tine sa inveti niste lectii pe care ar fi trebuit sa le inveti acum mult timp, la un nivel mai inalt. Ti se da sansa acum sa dai drumul si sa mergi mai departe, astfel incat sa nu mai ai nevoie sa repeti aceste lectii.

Daca totul e minunat pentru tine acum, inseamna ca in ultimii 9 ani ti-ai setat un parcurs pozitiv pentru viata ta. Acest lucru iti este reflectat acum in feluri miraculoase.

Urmatoarele doua luni din 2016 sunt foarte importante. Ne ofera oportunitatea sa incheiem complet, o data pentru totdeauna, lucrurile pe care suntem pregatiti sa le lasam in urma.

Va fi din ce in ce mai greu sa operam din modulul de victima, pentru ca suntem chemati la actiune. Suntem chemati sa incheiem provocarile pe care le-am inceput acum mult timp.

Momentul pentru a servi

Un an 9 Universal este un al al servirii

Cu totii stim cum este atunci cand mintea este prea prinsa in ea insasi.

A fi mult prea preocupat de sine este un indicator al faptului ca mintea opereaza in instinct de supravietuire, pana in gradul in care este incapabila sa vada perspectiva de ansamblu.

Aceasta preocupare excesiva de sine  nu este nici rea nici buna. Dar este important sa realizam ca, daca ramanem in acel spatiu perioade lungi de timp, acest lucru ne mentine energia limitata si stagnanta, in loc sa ne simtim expansivi si in curgerea vietii.

A adauga mai multe acte de serviciu lipsit de egoism in vietile noastre ne ajuta sa remediem limitarile si stagnarile. Acest mod de a functiona poate sa ne ofere sanatate, bogatie si fericire.

A-i servi pe ceilalti este unul din cele mai eficiente lucruri pe care le putem face pentru a balansa si a rezolva datoriile karmice.

Daca experimentezi datorii karmice in viata ta, in domenii precum sanatate, bani sau implinire interioara, acum este un moment perfect sa incepi sa aprofundezi energia de a-i servi pe altii.

Cand oferi un serviciu altuia, energiile inalte ale iubirii si compasiunii curg prin tine. Si pana la sfarsitul anului, aceste energii vor fi exprimate mai puternic, datorita momentului puternic in care ne aflam acum.

Ne pregatim pentru un nou ciclu de 9 ani

Poate ca experimentezi anumite forme de stagnare in viata ta, in arii precum relatii noi, initiative creative sau a te muta intr-o noua casa.

Daca incepi sa faci munca de vindecare interioara de care ai nevoie ca sa rezolvi blocaje vechi sau dureri pe care le ai, in timp ce lucrezi in serviciul altora intr-un anumit fel, lucrurile se vor transforma puternic pe masura ce intri in 2017.

Asta pentru ca acest an nou ne va oferi ceva miraculos: Ne va da oportunitatea sa devenim persoana care am stiut dintotdeauna ca suntem.

Acum este momentul sa raspundem la cateva intrebari puternice, precum:

  • Ce ai vrea sa creezi mai mult in viata ta?
  • Ce comportamente este pregatit sa lasi in urma?
  • Cum te vei trata pe tine, dupa ce te vei iubi mai mult pe tine?
  • Cum ii vei trata pe ceilalti si cum le vei permite sa te trateze, din moment ce te-ai angajat sa le oferi mai mult suport?
  • Care sunt cele cateva lucruri pe care le poti adauga la programul tau zilnic si saptamanal? Acel lucru, indiferent cat de mic, care iti aduce mai multa iubire, fericire, libertate, echilibru, recunostinta, minune, bunatate, miracole, prosperitate in viata ta si a celor din jur?

Sa ne raspundem la aceste intrebari acum, pregatindu-ne pentru a crea cea mai fericita si implinita viata, pe masura ce intram intr-un ciclu nou in 2017.

Este momentul sa dam drumul lucrurilor de care am fost foarte atasati si care nu ne mai servesc noua si celor din jur.

E momentul sa ne eliberam si sa ne permitem sa fim.

Va fi de ajutor sa facem asta acum. In loc sa trecem intr-un nou ciclu de 9 ani, tinandu-ne strans de ceea ce apartine trecutului.

Faptul ca citesti acum acest articol este confirmarea de care aveai nevoie: esti dispus acum sa dai drumul atasamentelor de ceea ce nu este aliniat cu binele tau cel mai inalt.

Gaseste-ti alinarea in acest lucru si ai incredere ca esti exact acolo unde trebuie sa fii in calatoria ta sacra.

Sursa: Lovehaswon.org

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

6 comentarii

  1. Multumesc, multumesc, multumesc !

  2. Vreau mai mult

  3. Larisa spune:

    Wow. Bun… Eu tocmai sunt în procesul de împachetat. Ma mut din China în Spania… Și m-a luat asa o frica de un nou început… Dar ii parca găsesc logica… Mulțumim pentru articol.

    1. Sa fie cu folos, Larisa, pentru noul tau inceput!

  4. irina dorina spune:

    mi a placut acest articol si sper sa reusesc in viata sa uit trecutul si sa il accept asa cum este .desi cum sant o persoana cu dizabilitate recunosc ca mie este cam greu sa accept relitatea va multumesc

    1. Da, este cel mai greu sa acceptam lucrurile asa cum sunt. Dar este acel pas care ne aduce liniste si impacare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *