[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

intretinerea tenului
intretinerea tenului


Primul pas catre frumusete este intretinerea tenului. Este pasul preliminar pentru aplicarea unui machiaj reusit si, in acelasi timp, este un lucru esential pentru sanatatea pielii noastre. E un lucru cunoscut faptul ca tenul nostru e asaltat oricum de nenumarati factori pe care nu-i putem controla (soarele, vremea, hormonii, toxinele etc.)

Dar nu trebuie sa disperam. Cu un program strict de intretinere a tenului, prin folosirea unor game de regenerare celulara cu formule antioxidante, printr-o alimentatie sanatoasa, reducerea stresului, somn adecavat si diminuarea substantelor toxice (cauzate de fumat, cafea etc.), putem prelua responsabilitatea asupra felului in care aratam si ne simtim.

Indiferent de varsta (putem incepe chiar de la 14 ani), ingrijirea pielii este o metoda de control asupra timpului care se afla in mainile noastre. Suntem singurele responsabile pentru cum aratam azi sau cum vom arata peste 10 ani.

Stiati ca?

Pielea are trei straturi (epiderma, derma si subderma)

• Pielea este cel mai intins organ al corpului

• Acopera 2 mp si poate cantari pana la 3 kg

• Pielea unei persoane adulte contine peste 300 mil. celule

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here