manifestare de posibilitati
Dezvoltare personala / Prosperitate

Manifestare de posibilitati: Ce vrea sa creasca acum in viata ta?

Nu ce vrei tu sa creasca, prin puterea vointei tale, ci ce este pregatit acum sa creasca inspre manifestare, organic, firesc si natural, din sufletul tau.

Nu ce vrei tu sa determini sa fie intr-un anumit fel, ci ce este momentul sa apara si sa se manifeste prin tine, in acest camp urias al creatiei.

Nu ce vrei tu sa impingi sa fie gata, ci ce este pregatit sa fie gata.

Nu prin puterea vointei tale, ci printr-o putere mai mare careia i-a venit timpul sa o lasi sa se exprime prin tine.

Nu contributia pe care vrei sa o aduci tu, ci contributia care vrea sa fie adusa prin tine.

Manifestare: frecventa de a servi Universului

Nu este despre tine. Este despre a te goli de tine si a lasa loc pentru ceva mai mare care e pregatit acum sa te ia in serviciu.

Este dincolo de tine. Oricat de mult ar vrea Ego-ul sa fie despre tine, cel care face, misca lucrurile si muta muntii din loc.

Este si despre a actiona, dar dintr-un loc care vine dincolo de dorintele Ego-ului. Despre a actiona si a permite in acelasi timp. Despre a misca lucruri si a te abandona in acelasi timp. Uniunea Divina. Campul tuturor posibilitatilor, al posibilitatilor nelimitate de creatie si manifestare.

Nu este despre a decide, a hotari, a actiona. Nu e despre a impinge. E despre a permite. Insa nu oricum.

Este despre a te acorda cu frecventa cea mai autentica care vrea sa se exprime prin tine acum. Si despre a o lasa sa prinda contur in manifestare.

Nu e despre curgere indiferent inspre ce. E despre curgere directionata de cea mai pura energie din fiinta ta.

Ce vrea sa se manifeste prin tine acum? Ce e pregatit sa se materializeze acum prin puterea spiritului si a inimii tale?

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *