Nu ce vrei tu sa creasca, prin puterea vointei tale, ci ce este pregatit acum sa creasca inspre manifestare, organic, firesc si natural, din sufletul tau.

Nu ce vrei tu sa determini sa fie intr-un anumit fel, ci ce este momentul sa apara si sa se manifeste prin tine, in acest camp urias al creatiei.

Nu ce vrei tu sa impingi sa fie gata, ci ce este pregatit sa fie gata.

Nu prin puterea vointei tale, ci printr-o putere mai mare careia i-a venit timpul sa o lasi sa se exprime prin tine.

Nu contributia pe care vrei sa o aduci tu, ci contributia care vrea sa fie adusa prin tine.

Manifestare: frecventa de a servi Universului

Nu este despre tine. Este despre a te goli de tine si a lasa loc pentru ceva mai mare care e pregatit acum sa te ia in serviciu.

Este dincolo de tine. Oricat de mult ar vrea Ego-ul sa fie despre tine, cel care face, misca lucrurile si muta muntii din loc.

Este si despre a actiona, dar dintr-un loc care vine dincolo de dorintele Ego-ului. Despre a actiona si a permite in acelasi timp. Despre a misca lucruri si a te abandona in acelasi timp. Uniunea Divina. Campul tuturor posibilitatilor, al posibilitatilor nelimitate de creatie si manifestare.

Nu este despre a decide, a hotari, a actiona. Nu e despre a impinge. E despre a permite. Insa nu oricum.

Este despre a te acorda cu frecventa cea mai autentica care vrea sa se exprime prin tine acum. Si despre a o lasa sa prinda contur in manifestare.

Nu e despre curgere indiferent inspre ce. E despre curgere directionata de cea mai pura energie din fiinta ta.

Ce vrea sa se manifeste prin tine acum? Ce e pregatit sa se materializeze acum prin puterea spiritului si a inimii tale?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here