esti una cu Iubirea pe care o cauti
Ganduri (in)directe

Ești una cu Iubirea pe care o cauți

Dacă încă te mai consideri separat de Iubirea pe care o cauți în afara ta și pe care crezi că ți-o va aduce altcineva, cândva, fie într-o relație fie în afara ei

Dacă încă mai cauți Iubirea care e deja acolo

Dacă încă mai rătăcești așteptând

Dacă crezi că mai ai nevoie să faci ceva să-ți demonstrezi că meriți iubirea cuiva…

…atunci e momentul să străpungi zidul iluziei și să vezi cu adevărat. Ești Una cu Iubirea pe care o cauți. Așa a fost mereu. Doar zbaterea și zbuciumul omenesc, perpetuat prin simplul fapt că ne-am născut într-un cerc vicios în care generații au crezut asta, au făcut să pară altfel.

Dar asta a fost cea mai mare iluzie. Care uneori ne-a dus în iluzii și mai mari. Cum că Iubirea nu e posibilă pe Pământ, cum că nu vom putea avea niciodată ceea ce ne dorim, cum că sufletul nostru nu se va simți niciodată hrănit, plin și împăcat.

Cum că nu ne va iubi nimeni, niciodata, cu adevărat. Cum că trebuie să fie ceva cu adevărat în neregulă cu noi dacă trebuie să trecem prin atâtea să merităm și noi puțină iubire.

Însă astăzi sufletul tău se poate opri. Pentru că nu e nimic de făcut, de meritat, de dobândit, de câștigat când vine vorba de Iubire. Ești una cu ea, din prima zi a vieții tale.

Povestea ta de Iubire

Ești într-o continuă poveste de Iubire cu Divinitatea și cu sufletul tău. Sunt singurele lucruri care nu te vor părăsi niciodată. Și când vei învăța să te deschizi în fața acestui adevăr, vei descoperi Iubirea în cele mai nebănuite locuri. Poate nu în locurile în care mintea și rănile tale se așteptau să fie. Ci în locurile în care viața îți va oferi, în generozitatea ei nemărginită și alinierea ei ireproșabilă, confirmarea că Iubirea nu se caută, ci se află. Acolo unde nici nu te-ai gândit să o cauți.

În fiecare celulă care îți susține viața. În fiecare respirație care-ți umple plămânii. În tot ceea ce ești.

Ești una cu Iubirea

Află-te pe tine pentru a afla că toată căutarea ta a luat sfărșit. Pentru că ești una cu ceea ce cauți. Ești una cu Iubirea.

Și da, uneori ne e dat să ne aflăm pe noi prin ceilalți. Dar nu pentru a ne atașa de ei, ci pentru a-i învălui și mai mult în Iubirea din sufletul nostru. Pentru a-i ține mereu în inimă, cu aceeași Iubire cu care ne ținem propria ființă.

“Iar cel Iubit nu este ceva aflat acolo, departe, ci este esența naturii tale adevărate și cazi în această îndrăgostire deoarece ea se află adânc înăuntrul tău.

Acolo, sub straturile de karmă, de frică ancestrală și de condiționare inevitabilă din copilărie se găsește un aspect al marii Inimi universale – și ne putem aminti de puritatea sa.

Este acel TU de care nu te poți abține să te îndrăgostești.” Cheile Genelor, cheia a 12-a.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. Reweena P. spune:

    Spuneam mai devreme unei colege că sufletul ei o caută. Să aibă grijă de ea. Nu îmi dădeam seama că de fapt acolo era sufletul meu care îmi caută prezența și dorea să mă iubesc să mă găsesc și să mă gândesc la interiorul meu. Eu mi-am îndreptat atenția spre exterior dând ocazia egoului sa fie mai presus decât simțirile proprii și intuiție. Am realizat citind articolul cine striga in spatele colegei să fiu atentă la sine…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *