7 site-uri unde poti asculta muzica de relaxare si de meditatie
Tehnici de meditatie

7 site-uri unde poti asculta muzica de relaxare si de meditatie

Foarte multa lume se plange ca nu poate intra intr-o stare mai profunda daca nu este acompaniata de o muzica de relaxare si de meditatie pe masura.

Acestea fiind dovedite, am ales sa culegem in acest articol mai multe site-uri cu muzica de relaxare gratis si cu muzica meditatie atat pentru cei care practica diferite tehnici spirituale in mod constant, cat si pentru cei care isi doresc sa se relaxeze dupa o zi plina.

Iata care sunt cele 7 site-uri care te vor ajuta sa te bucuri de muzica de relaxare si de muzica de meditatie:

 • www.youtube.com. In general, acesta este unul dintre cele mai cautate site-uri de muzica de relaxare gratis. Tocmai de aceea, nici in materie de muzica de meditatie nu se lasa mai prejos. Vei putea pe youtube atat melodii de meditatie, cat si muzica de meditatie sub forma de colaj.

  Incearca aici unul dintre colajele noastre preferate de muzica de relaxare gratis.

 • www.muzicoterapie.ro. Site-ul ii apartine muzicoterapeutului Dorin Achim, iar muzica de relaxare pe care o gasiti pe site este propria sa creatie.
 • In cazul in care esti fanul muzicii Buddha Bar,  www.antistres.biz este locul potrivit in care poti gasi muzica pe gustul tau: muzica de relaxare gratis si muzica de meditatie.

Iata mai jos cateva mostre de muzica de relaxare si de meditatie gratis:

Colaj 1 muzica de relaxare gratis:

Colaj 2 de muzica de relaxare si meditatie:

Colaj 3: muzica de meditatie gratis:

Pe tine ce fel de muzica de relaxare si de meditatie te ajuta? Ai gasit si alte site-uri cu muzica de relaxare gratis? Asteptam sa le impartasesti cu noi!

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

 1. Ionel spune:

  Buna seara domnisoara Mihaela,
  Intamplator mai mult decat intentionat am ajuns si in zona dvs. Sigur ca da iubesc muzica de relaxare si problematica dezvoltarii personale.
  Astept cu nerabdare interpelarea dvs. O seara minunata va doresc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *