Relatii

Relații sacre în viața de zi cu zi: Iubirea merge, întotdeauna, mai departe

libris.ro
depurtat.ro

Revin astăzi, după vacanță, cu un articol despre relații sacre și parteneriate conștiente. Mulți dintre cei care mă urmăriți ați simțit probabil cât suflet am pus de-a lungul anilor pentru a aduce o perspectivă autentică despre relații sacre, parteneriate divine, flăcări gemene și suflete pereche.

Este energia din spatele misiunii mele, din momentul în care această frecvență a relațiilor sacre s-a deschis în sufletul meu și în viața mea. Pot face public în acest moment faptul că a sosit momentul să încorporez un astfel de parteneriat în viața mea de zi cu zi. Nu așa cum mă așteptam când am început această călătorie. Pentru că “viața bate filmul” și are întotdeauna propriul ei mod de a ne surprinde în cele mai bune moduri posibile.

Acum 7 ani mi-am întâlnit flacăra geamănă în această dimensiune. Ceea ce a urmat după întâlnirea noastră din 2014 a fost greu de prevăzut în urmă cu 7 ani. Viața mea s-a schimbat complet, în moduri pe care nu le puteam prezice în acel moment.

Am învățat în 7 ani ca în 70 de vieți prin această întâlnire și nu pot fi decât recunoscătoare, în ​​genunchi, în fața Universului pentru că mi-a făcut posibilă această întâlnire. Cine sunt azi, reconectarea cu sufletul meu, felul în care lucrez cu oamenii în practica mea de vindecare și ghidare, misiunea mea, viața de zi cu zi, relațiile mele, bucuria mea, totul a fost influențat de această întâlnire magică. Nimic nu se compară cu a-ți întâlni sufletul geamăn pe Pământ. Este un sentiment minunat pentru mine să știu că cealaltă parte a sufletului meu este aici, pe Pământ, iar un miracol ne-a făcut posibilă întâlnirea în carne și oase.

Complexitatea conexiunii cu sufletul geamăn

Uneori însă, există atât de mulți factori care influențează conexiunile dintre flăcările gemene, încât într-adevăr nu putem forța nimic în această dimensiune. Acești factori au de-a face cu energiile colective la nivel mai mare, cu angajamentul ambelor suflete față de această cale a parteneriatelor sacre, cu sincronizarea etapelor de viață în care se regăsește fiecare în călătoria pământeană, cu capacitatea de a transmuta polaritatea imensă a acestei conexiuni în 3D și, de asemenea, cu etapa în care ne aflăm cu toții, în colectiv, în privința relațiilor sacre.

Oricum ar fi însă, indiferent de stadiul în care ne aflăm fiecare dintre noi în această călătorie, eu am observat și asimilat următorul adevăr: după ce ți-ai întâlnit sufletul geamăn pe Pământ, intri pe o cale spirituală care continuă până la sfârșitul vieții, indiferent ce se întâmplă în relația umană cu sufletul geamăn. Pentru că este vorba despre un puzzle mult mai mare decât a fi sau nu împreună cu sufletul geamăn. Această cale înseamnă reunirea cu toate aspectele sufletului nostru, la nivelul familiilor noastre de suflet și la nivel de monadă. Înseamnă uniunea polarității masculine și feminine. Înseamnă manifestarea Iubirii Divine, în forma sa cea mai pură. Înseamnă a aduce Iubirea aici, în toate relațiile și interacțiunile noastre.

Iar uneori, pentru a reuși să aducem aici toate aceste aspecte, suntem atrași pentru anumite perioade de timp, care folosesc vindecării și armonizării noastre, spre linii temporale alternative. Așa cum mi se întâmplă mie în acest moment – în urmă cu un an mi s-a deschis o linie alternativă de destin, alături de un alt partener divin pe care mi l-a adus Universul, împreună cu care mă pot pune în serviciu la un nivel mai înalt decât o pot face singură.


Alte tipuri de conexiuni de suflet și relații sacre


De ceva timp, simt că se deschide calea spre alte tipuri de conexiuni de suflet decât suflete gemene – whole mate, complemente divine, suflete pereche – sunt alte tipuri de conexiuni de suflet, diferite de flacăra geamănă. Nu este același lucru și cu toate astea nu este mai puțin valoros. Cei doi care formează acest tip de cuplu nu sunt suflete gemene, dar au aceleași coduri ale uniunii divine și parteneriatului sacru. Acestea sunt conexiuni cu foarte multă iubire și care, în egală măsură, pot fi susținute aici, în viața de zi cu zi. Ascensiune spirituală cu ambele picioare pe pământ, cu echilibru între cer și pământ, între nivelurile înalt spirituale și provocările personalității și ale dimensiunii umane.

Ghidarea mea îmi spune că, în acest moment, începem să ieșim din paradigma conexiunilor de suflet profunde, dar imposibile în această dimensiune. Ne îndreptăm către paradigma conexiunilor de suflet care pot fi susținute în același timp în această dimensiune. E mare nevoie de cupluri sacre care să își îndeplinească misiunea, să echilibreze polaritățile masculin și feminin și să se pună în serviciu de la acest nivel. Parteneriatele divine și tot ce înseamnă relații sacre încep să primească undă verde, la un alt nivel. Și pentru cei care cred că nu pot fi într-un astfel de parteneriat dacă nu sunt împreună cu sufletul geamăn într-o relație: aceasta este o limitare. În același timp, această călătorie este atât de intimă și personală și depinde de atât de mulți factori, încât e nevoie ca fiecare să treacă, desigur, prin filtrul personal ceea ce citește.

Din ce am văzut eu până acum, este foarte posibil să formezi un parteneriat divin cu altă persoană decât flacăra ta geamănă, cu un alt suflet care are aceeași cale ca tine. Iar unele conexiuni de tip suflet geamăn sunt puse spre binele mai înalt al tuturor în așteptare în această dimensiune, ajutând conștiința colectivă la niveluri eterice și subtile.

Conexiunea sufletelor gemene nu poate fi distrusă de nimic și cei doi nu pot fi niciodată separați în suflet, în această viață și dincolo de ea. În același timp, putem alege să parcurgem alte etape ale călătoriei noastre pământene cu suflete cu care suntem mai compatibili în acest moment al călătoriei noastre umane.

Relații sacre în viața de zi cu zi

Pentru că, în fapt, călătoria este despre experimentarea Iubirii. Nu este și nu a fost niciodată despre așteptare, suferință, limitare și trăirea permanentă cu sentimentul că ne lipsește ceva. Aceasta nu este iubire, ci traumă. Din ce am observat în ultimul an, nu ne mai este permis să rămânem în programe de traumă pe care să le recirculăm în numele iubirii și apoi să le proiectăm în conexiunea cu sufletul geamăn. Nu mai este vorba despre asta, de acum încolo.

Începe din ce în ce mai mult să ni se arate noua perioadă în care intrăm – perioada parteneriatelor asumate în mod conștient și trăite pe deplin pe Pământ. Este vorba despre sprijin reciproc, despre armonizarea masculinului și femininului și transformarea distorsiunilor care ne-au ținut departe unii de ceilalți, feminin de masculin și masculin de feminin. Este vorba despre a fi unul, în viață și în misiune și despre transmiterea acestei frecvențe celor din jurul nostru. Este vorba despre a fi, a alege, a servi, a trăi, a te bucura. Este vorba despre ieșirea din programul că Iubirea nu este posibilă pe Pământ sau că Iubirea este undeva, acolo, în afara noastră.

Partenerul care mi-a fost trimis și cu care sunt acum are aceeași frecvență de vindecare ca și mine. Își asumă această călătorie cu mine, cu tot ce ne poate aduce ea. Nu fuge când vine vorba de munca interioară grea de dragul relației. Nu fuge când toate rănile noastre ies la suprafață și ne vine să ne strângem de gât unul pe celălalt:). Este acolo când îmi pierd centrul și claritatea. Îmi oglindește părțile nevindecate din mine, fără să mă judece pentru ele. Cu iubire și compasiune, mă ține în brațe când plâng și îmi alină fetița interioară speriată și îndurerată. Dar mă și responsabilizează pentru punctele mele oarbe.

În același timp, eu fac exact același lucru pentru el. Îi spun direct unde acționează din programe, limitări, condiționări, traume. Îi arăt unde nu este autentic cu el însuși și nici cu mine. Îi arăt unde îi este încă frică de Iubire, de feminin, de propria vulnerabilitate și de apropierea dintre noi. Sunt acolo, așa cum are el nevoie, când are el nevoie, iar el face același lucru pentru mine. Ceea ce ne-a adus împreună este faptul că amândoi avem în suflet codurile parteneriatului divin și ale relațiilor sacre pe Pământ și avem angajamentul de a face munca necesară pentru a păși pe această cale.

A fost o călătorie interioară plină de provocări pentru a ajunge aici. Și munca adevărată începe abia acum. Pentru că a fi într-o relație conștientă, asumată, care te pune în fiecare zi în contact cu potențialul cel mai înalt, este cea mai frumoasă și mai provocatoare cale posibilă. Cere asumare, angajament, tărie de caracter, calități de războinic dar și blândețe, încredere, încredințare și, mai presus de toate, devoțiune în fața Iubirii.

Timp de ani de zile am crezut că mă pregătesc pentru o relație cu flacăra mea geamănă, se pare însă că viața vrea altceva deocamdată. Am învățat în ultimii ani să fiu suficient de smerită pentru a urma ceea ce Viața, Universul sau Dumnezeu vrea pentru mine și să rămân deschisă pentru orice este spre binele meu mai înalt.

“Facă-se Voia Ta” este mantra mea pe calea relațiilor sacre. Atât timp cât suntem aliniați la calea sufletului nostru, ne putem deschide către ceea ce viața ne aduce, chiar și când nu corespunde cu ceea ce credeam noi că vrem. De fapt, mai ales atunci. Și atât timp cât rămânem conectați cu Sufletul nostru, nu putem ajunge niciodată într-un loc greșit.


Cu Iubire,

Mihaela Marinaș

depurtat.ro
libris.ro

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

6 comentarii

 1. Iulia spune:

  Mi-a plăcut mult articolul. Sunt interesată de astfel subiecte,mai ales ca nu-mi găsesc calea și nu știu care-mi este menirea mea in aceasta viața . Nu știu dacă sufletul lângă care sunt de 44 de ani, este cel care mi-a fost dat,sau poate am făcut eu alegerea greșita. Cred ca ne iubim,dar nu exista acea flacara care sa ne facă nerăbdători sa fim împreuna , dincontra ma bucur când pleacă și rămân singura doar cu mine. Asta ce înseamnă ???

  1. Ma bucur ca ti-a placut articolul, draga Iulia. Nu cred ca trebuie sa judeci relatia ta dupa criterii exterioare, in acelasi timp e important sa-ti implinesti menirea iar asta iti va da mai multa claritate si asupra vietii tale relationale si personale. Iti doresc Iubire si bucuriii pe drumul tau.

 2. Multumesc cu recunostinta si infinita iubire! Acest articol scris de tine si care a ajuns la mine imi intareste convingerea ca si eu am sa intalnesc cat de curand acest partener de drept divn. Credeam ca doar imi doresc si nu se va intampla, insa acum cred cu tarie ca se va intampla cat de curand. Infinite Binecuvantari.

  1. MA bucur din suflet ca simti speranta si incredere, Geta! Asa sa fie, asa este!

 3. Ghizela spune:

  Multumesc ! Myltumesc ! Multumesc !

  1. Cu bucurie, Ghizela!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *