Demontarea definitiva a prejudecatilor despre Susan Boyle - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
Cine este Susan Boyle? Este o femeie simpla prin care o lume intreaga a inteles cea mai importanta lectie in aceasta viata: niciodata sa nu judecam pe nimeni dupa niste simple aparente.

Prin participarea sa la concursul “Britain’s got talent”, aceasta femeie ne-a demonstrat ca valoarea si talentul pot fi ascunse acolo unde mintea omeneasca, de cele mai multe ori, este tentata sa aplice etichete.

Bunatatea, simplitatea si valoarea unui vis sunt lectiile pe care le invatam de la aceasta femeie simpla, devenita celebra peste noapte. 

Versurile melodiei “I dreamed a dream” , cantata de Susan Boyle in acest concurs, spun: “Am visat ca viata mea va fi diferita de iadul in care traiesc acum.” Poate ca iadul i l-au creat cei din jur, prin prejudecati si neputinta de a-i citi sufletul. Poate ca iadul il cream noi, de fiecare data cand privim de sus pe cineva care arata modest, are un handicap, sau ni se pare noua, celor “normali” ca nu se incadreaza in anumite standarde.

Poate e timpul sa visam cu totii ca in lumea in care vom trai de acum incolo nu vom mai fi judecati decat dupa puritatea din sufletul nostru si dupa valoarea pe care o producem in vietile noastre. Sa visam la o lume in care acceptarea este cuvantul cheie in toate relatiile.

Click pe link: http://www.youtube.com/watch?v=VSrAJsWvEIc&;feature=related

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here