[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

castiga un premiu oferit de editura trinity
castiga un premiu oferit de editura trinity

Revenim cu un nou concurs oferit de Editura Trinity.

Asteptam sa ne trimiteti sub forma de comentariu la acest articol, raspunsul la urmatoarea intrebare:

Cine este autorul cartii “Dictionar de simboluri pentru protectia spirituala”? (pentru raspuns, accesati www.acasa.edituratrinity.ro.)

Premiu: Veti putea primi, prin tragere la sorti, 3 exemplare ale cartii “Dictionar de simboluri pentru protectia spirituala”.

Mai multe detalii despre cartile Editurii Trinity, gasiti pe www.acasa.edituratrinity.ro si pe pagina de facebook Editura Trinity.

Perioada de desfasurare a concursului:15-22 octombrie 2013

Cei 3 castigatori vor fi afisati pe site in dimineata zilei de 23 octombrie 2013, in cadrul acestei pagini de concurs. Din momentul in care vor fi afisati, castigatorii au la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care au participat si adresa de livrare a cartilor. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim !

Se vor lua in considerare doar raspunsurile celor inscrisi in baza noastra de date, deci, daca nu ati facut-o deja, va invitam sa va inscrieti la newsletterul nostru!

Cei 3 castigatori sunt:

Iancu Victoria

Andreea Gruitoiu

Nathalie Josse

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

51 COMENTARII

  1. In “Dictionar de simboluri pentru protectia spirituala” Risvan Vlad Rusu cu o experiență de peste 12 ani în domeniul terapiilor complementare și alternative, al Metafizicii Chineze și al practicilor energetice orientale, își împărtășește din cunoașterea sa și prin intermediul acestei lucrări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here