[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Avem un nou concurs online pentru cititorii nostri.
concurs online osho

Avem un nou concurs online pentru cititorii nostri.

Asteptam sa ne trimiteti sub forma de comentariu la acest articol, raspunsul la urmatoarea intrebare:

Care este cartea semnata Osho pe care ati recomanda-o in evolutia spirituala a unei persoane?

Premiu: Veti putea primi, prin tragere la sorti urmatorul pachet de carti de la Editura Mix:

Osho – “Indreptar spiritual”
Osho – “Adevaratul intelept”
Osho – “Eu sunt poarta”

Perioada de desfasurare : 26 august – 1 septembrie 2013

Castigatorul va fi afisat pe site in dimineata zilei de 2 septembrie 2013, in cadrul acestei pagini de concurs. Din momentul in care vor fi afisati, castigatorii au la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care au participat si adresa de livrare a cartilor. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim!

Castigatoarea este Cristina Popescu! Felicitari!

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

56 COMENTARII

 1. “Libertatea – Curajul de a fi tu insuti “. A fost si prima carte scrisa de autor pe care am citit-o si care mi-a atras atentia sa-l caut mai departe.

 2. Libertatea-Curajul de a fi tu insuti.Poti intelege,citind aceasta carte,cum sa fi liber sa fi tu insuti,fara sa-ti fie teama sa faci ceea cegandesti si doresti.Mult curaj sa traiesti cu demnitate.

 3. 1.”Cand iubesti” -Osho
  2.”Meditatia – prima si ultima libertate” – Osho
  3.”Intuiţia – Cunoaşterea de dincolo de logică”- Osho
  şi lista poate continua..

 4. Calea perfectă este lumina paşilor celui care îndrăzneşte să se întoarcă spre sine şi să se privească – pentru prima dată. Este sprijinul celor curajoşi, venit din partea autorului – sau, mai aproape de adevăr: venit dintr-o dragoste supraomenească.

 5. OSHO mi-a schimbat viziunea asupra vietii/lumii. Il recomand oricarei persoane ce a pornit in calatoria spre descoperirea SINELUI/ADEVARULUI.
  Daca trebuie sa aleg doar una, “Samanta de mustar” este cartea pe care as recomanda-o deoarece face conexiuni cu Evanghelia,ajutandu-l astfel pe “cautator” sa-si indrepte atentia spre “cartea cartilor-Biblia”, oferindu-i in acelasi timp un real ajutor in intelegerea parabolelor lui Isus.Doamne-ajuta!

 6. Desi intalnirea mea cu OSHO a fost prin inermediul cartii ” Cartea despre femei” eu recomand ‘Cartea despre EGO” ca drept inceput in evolutie personala.

  O zi asa cum trebuie sa fie!

 7. “Curajul de a fi tu insuti”- incursiune intr-un alt mod de viata- dupa ce am citit-o, inteles-o si am inceput sa aplic din invataturi, nu a mai ramas loc de intoarcere inapoi decat in sensul corectarilor si vindecarii de programele gresit abordate in viata mea.

 8. Buna ziua, cartea care cred ca o recomand in evolutia spirituala unei persoane…. este foarte greu de spus … dar ….Meditatia -prima si ultima libertate

 9. Vijnana bhairava tantra
  Aici si Acum

  L-as parafraza pe E.Tolle “if the only prayer you say in your life is thank you,that would suffice” “If the only author you read in your life is Osho,that would suffice” 🙂

 10. OSHO – VEDANTA
  7 pași spre samadhi

  Cele mai importante idei ale cărții vi le-am trimis prin e-mail.

  Până la premiere, un gând:

  “Peste tot se predă numai gândirea. Nimeni nu te invață cum să simți, cum să fii mai iubitor !

  OSHO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here