[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

concurs
concurs

Fundatia Calea Victoriei ne ofera un nou concurs.

De aceasta data,  Fundatia va oferi castigatorului atat o incursiune in universul spiritual al mandalei, cat si o parte practica prin intermediul careia acesta sa isi poata dezvolta capacitatea de a crea propria mandala.

Cel mai frumos raspuns, in opinia noastra, la intrebarea: ,,Care este definitia personala pe care o dai mandalei?” va fi premiat cu un loc la atelierul Teoria si practica Mandalei, sustinut de lectorul Mario Barangea la Fundatia Calea Victoriei.

Perioada de desfasurare a concursului este cuprinsa in intervalul 10 ianuarie 2013 – 17 ianuarie 2013, iar castigatorul va fi anuntat in data de 18 ianuarie. Asteptam raspunsurile voastre la adresa mihaela@aimee.ro cu textul ,,Concurs Teoria si practica mandalei”.

Castigatoarea concursului este: Cornelia Nenciu. Felicitari!

Succes si inspiratie,

Echipa Damaideparte.ro[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

1 COMENTARIU

  1. Sunt multe momente de-a lungul vietii cand iti pui intrebarea: “Dar eu ce caut in aceasta lume?”. Si oricat de bine ar suna conventiile societatii, in acele cateva secunde, simti o energie si auzi cuvinte pe care tu, in mod normal, nu le gandesti, nu le vorbesti. Cred ca o mandala este o forma prin care Sinele nostru ne vorbeste – caci nu stai sa treci prin filtrul mental forme si culori, pur si simplu esti ghidat cu blandete. Cu totii salvam viata pe fiecare nivel care ne este dat sa-l traim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here