Cele mai bune filme

Iubire și conexiuni de suflet în filme

Iubire și conexiuni de suflet: Filme despre suflete gemene, suflete pereche

Prețuiesc filmele în care iubirea de cuplu este privită ca o conexiune spirituală, dincolo de capacitatea noastră de a-i înțelege puterea și dincolo de limitările minții de a o încadra în cadre prestabilite despre ce știm că ar trebui să însemne Iubirea.

Vă prezint mai jos câteva filme al căror ingredient principal este Iubirea. Cu adevărat, merită văzute de toți cei al căror suflet tânjește după conexiune spirituală prin iubirea de cuplu.

In your eyes: un film despre suflete gemene, despre conexiunea energetică dincolo de înțelegerea minții dintre doi tineri care nu s-au văzut niciodată, însă s-au simțit la nivel energetic tot timpul.

La La Land: Un film superb despre Iubire, muzică, misiunea comună în cuplu dar și linii de destin diferite și dificultăți ale vieții pe care le punem în calea iubirii.

Cafe Society: Despre iubirile care ne marchează pe viață, chiar și atunci când pretindem că am mers mai departe. Un film despre o astfel de iubire “imposibilă”, care nu și-a găsit loc în conjuncturile vieții de zi cu zi însă nici nu a dispărut vreodată.

The Vow: Un film recomandat scepticilor în iubire. Despre angajament pe viață în iubire, la bine și la rău. Despre puterea neclintită a iubirii, în fața oricăror obstacole, dincolo de orice logică și slăbiciune umană. Cu adevărat impresionant, mai ales că este inspirat dintr-un caz real.


Serendipity: Filmul meu preferat despre suflete gemene. Despre cum o întâlnire “întâmplătoare” îți poate schimba viața pentru totdeauna și despre cum Universul conspiră pentru a-i aduce împreună pe cei meniți unul pentru celălalt.

Palmeras en la nieve: Un film superb despre iubirea adevărată care nu poate fi distrusă de nimic. Nici de distanță, nici de timp, nici chiar de moarte.


Waiting for forever: Un film despre iubirea ingenuă și puterea interioară de a susține în inimă o astfel de frecvență, mai atunci când cei din jur te cataloghează ca nebun. O lecție frumoasă de viață.


Breathe: Din aceeași categorie cu The Vow, un film care vorbește despre angajamentul față de iubire și persoana iubită, dincolo de orice test al vieții și al destinului.

After: Aparent un film despre iubirea adolescentină. Însă întregul scenariu dintre cei doi se transformă într-o conexiune de suflet puternică. Despre felul în care acest fel de iubire este adesea testat de cei din jur și despre importanța de a sta în adevăr în astfel de momente.

https://www.youtube.com/watch?v=31JE25Cw-iQ

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. MULTUMESC CU RECUNOSTINTA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *