elefant.ro

Noiembrie este o lună sacră în numerologie și este considerată un moment plin de semnificații pentru întregul an.

Pentru că este luna a 11-a și în numerologie 11 reprezintă frecvența sacră a creativității, a unității și a conștiinței înalte.

În 2017, această energie va fi amplificată de faptul că anul 2017 este un an de vibrație 1, iar datele cele mai importante vor fi 1, 10, 11, 28 și 29 noiembrie.

Să privim la semnificația lui 1, pentru a înțelege de ce 11 este un număr sacru:

1 reprezintă unitatea. Suntem conectați și suntem toți unul, iar energia numărului unu ne amintește de acest lucru. Reprezintă începuturile noi și procesul creativ care se dezvăluie pe masură ce facem un pas într-o direcție nouă.

11 este un număr puternic pentru că amplifică energia lui 1. Această energie devine și mai puternică, când avem 111 sau 1111.

11, 111 și 1111 semnifică unitate și conexiune. Reprezintă trezirea la întreg și  creșterea a gradului de conștientizare înspre stări ridicate de conștiență.

11, 111 și 1111 sunt numere conectate cu tărâmurile divine, semnificând faptul că îngerii și ghizii tăi te sprijină.

Când vezi aceste numere, este și un semn că te îndrepți în direcția potrivită și ești aliniat cu locul unde ești menit să te duci.

Dintre toate zilele lunii noiembrie, 11 noiembrie are cea mai înaltă vibrație, pentru că data de 11/11/1 amplifică energia lui 1 de cinci ori. Este o energie creativă și un moment perfect să te conectezi la ceea ce vrei să manifești în perioada următoare.

Datorită frecvenței înalte din această zi, te poți alinia la posibilitatea de a crea și de a manifesta intenții, energii proiecte care sunt aliniate cu sufletul tău și cu calea ta cea mai înaltă.

Semnificația spirituală a lunii noiembrie

Întreaga vibrație a lunii noiembrie ne va ghida să ne ridicăm la niveluri înalte și să ne simțim  din ce în ce mai conectați cu scopul nostru. Ne putem descoperi din ce în ce mai mult calitățile de co-creatori. Putem folosi energia lunii noiembrie, pentru a crea de pe niveluri mai conștiente ceea ce ne dorim.

Putem să folosim această energie pentru a ne conecta mai mult cu frecvențele iubirii, abundenței, recunoștinței. Tot ceea ce trebuie să facem este să ne focalizăm atenția pe ceea ce vrem, mai degrabă decât pe ceea ce nu vrem.

Aceasta energie puternica de manifestare va continua și anul viitor, pentru că 2018 este un an de frecvența 11. Energia lunii noiembrie  deschide ușa manifestării intențiilor pentru anul care vine.

Preluare și adaptare de pe http://foreverconscious.com/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here