Pentru mine, Luna Plina din 10 mai reprezinta un punct de cotitura inspre cine suntem cu adevarat. Este perioada in care suntem chemati sa renuntam la cine nu suntem, pentru a incepe sa ne reamintim ce avem de facut aici.

Care sunt mastile sub care ne ascundem cel mai mult? Care sunt caile prin care ne blocam accesul la noi insine? Ce usi tinem ferecate? Ce culoare din noi tinem in intuneric? Ce am acoperit si am dat uitarii? Ce tinem sub cheie si cat de mult ne prefacem ca am uitat unde am pus cheia?

In acelasi timp, aceasta perioada care a inceput inainte de luna plina este o perioada care ne scoate la iveala fricile cele mai mari.

Luna plina din 10 mai si eliberarea mastilor

Cand vrei sa pasesti inspre cine esti cu adevarat, apar la lumina toate programele carora le-am permis pana acum sa ne tina in siguranta: teama ca vei fi judecat, teama ca vei ramane singur, teama ca vei fi pus la pamant, teama ca nu esti suficient de bun.

Toate aceste frici care au pus in functiune masti ce ne-au condus viata. Mecanisme in jurul carora am ajuns sa ne invartim cu toata fiinta noastra, haotic si fara sens, ca un ac de busola stricat.

 

Noua energie, la Luna Plina din 10 mai

E momentul ca busola noastra sa inceapa sa arate din nou Nordul.  Nordul care salasluieste in inima noastra.

E momentul sa punem inima acolo unde apartine, pe locul de onoare al fiintei noastre. Pentru ca ceea ce am omorat, am uitat, am ingropat, am taiat, am scindat, am sufocat sa infloreasca din nou.

Este momentul pentru energia masculina din noi si din lume sa se trezeasca la adevarul inimii. E momentul ca adevarul inimii sa fie cel mai de pret adevar pentru fiecare dintre noi.

Iata si cardul extras pentru noi (Energy Oracle Cards), din energia adusa de aceasta Luna plina din 10 mai:

Barbatul tinand in mana o inima

man holding a heart
man holding a heart

„Acest barbat sta in mijlocul unei gradini cu flori, tinandu-si inima in mana. Acest lucru poate semnifica o claritate mai mare asupra emotiilor si asupra scopului lor in viata sa. Poate exista o abordare mai echilibrata asupra iubirii in acest punct – chiar daca in trecut a existat multa confuzie legata de acest aspect.

„Sunt confortabil/a cu toate aspectele mele. Le onorez si le exprim in feluri potrivite. Simt pace.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here