Luna Nouă în Scorpion 7 noiembrie 2018 Iubirea începe cu tine
Vindecare si autovindecare

Luna Nouă în Scorpion, 7 noiembrie 2018: Iubirea începe cu tine

Luna Nouă în Scorpion ne ajută să intrăm în rezonanță cu înțelepciunea inimii. Vindecarea inimii a fost o temă generală în ultimele săptămâni, datorită lui Venus retrograd.

Această energie a adus la lumină toate rănile inimii, astfel încât să le vindecăm și transcendem.

Această Lună Nouă în Scorpion ne va asista în acest proces vindecător. Este o perioadă care ne ajută să vedem lucrurile din perspectiva iubirii și să găsim iubirea, compasiunea și empatia. Nu doar față de ceilalți, dar și față de noi înșine.

Iubirea de sine

A ne oferi nouă iubire și compasiune este practica spirituală cea mai înaltă.

Avem nevoie să ne permitem să simțim în celulele noastre iubirea de sine. Să ne ținem pe noi înșine aproape, în inimă. Să fim blânzi în tot ceea ce spunem și gândim despre noi. Să mergem dincolo de gândurile frecvente de abuz la adresa propriei persoane. Să ne amintim mereu că ne aflăm într-o călătorie de învățare și creștere. Și în sfârșit, să ne dăm pauză de la perfecțiune. Să ne dăm voie să simțim adevărul: Nu e nevoie să fim perfecți pentru a ne iubi.

Iertarea autentică

Iertarea este o altă temă uriașă cu ocazia acestei Luni noi. Este momentul energetic perfect pentru a găsi iertare și compasiune față de tine și ceilalți.

Iertarea nu înseamnă să găsim justificări pentru comportamentele altora și nici nu înseamnă a fi de acord, în orice condiții, cu altcineva. Iertarea este despre acceptare și eliberarea de orice atașament negativ care există față de o situație sau o persoană.

Iertarea este unul din cele mai puternice instrumente de vindecare pe care ni le putem oferi nouă înșine și lumii.

Energia Scorpionului, atât de legată de transformare, ne ajută să folosim puterea iertării pentru a trece la nivelul următor. Pentru că neiertarea de sine este una din cele mai mari piedici pe care le punem în calea creșterii noastre.

Începe prin a te ierta pe tine. Iartă-te pentru tot. Pentru ceea ce ai făcut și nu ai făcut. Pentru ceea ce nu ai știut și pentru ceea ce știi astăzi. Iartă-te.

Un exercițiu minunat pe care îl putem face este să aducem mâna în dreptul inimii, în timp ce privim în oglindă. Să ne privim drept în ochi, în timp ce spunem: “Te iert”.

Deschiderea inimii

Următorul nivel dupa iubirea și iertarea de sine este empatia față de ceilalți. Empatia nu înseamnă să fii simpatic cu orice preț. Nu este despre a încerca să rezolvi o situație într-un anumit fel, ci este despre a găsi înțelegere și a oferi recunoaștere modului în care cineva se simte într-un anumit moment.

Pentru că nu putem ști cum este să fim în pielea altcuiva. Dar cu toții știm cum este să avem nevoia de a fi auziți, înțeleși și tratați cu iubire.

La această Lună Nouă în Scorpion, e momentul să ne întoarcem spre inimile noastre pentru a le vindeca.

Putem folosi această energie pentru a vindeca răni în relații, pentru a ne explora darurile creatoare și pentru a ne stabili intențiile din inimă.

Ni se deschid uși ferecate până acum în interior. Se eliberează mult din spațiul blocat din inima noastră. Pășim pe  teritoriul inimii cu mai multa ușurință. Simțim din ce în ce mai mult darul iubirii din noi.

Pentru că suntem Iubire. Iubirea este esența a cine suntem cu adevărat. Cu cât îi permitem mai mult să existe, cu cât o simțim mai mult, cu atât mai ușor ne este să devenim expresie a Iubirii.

Adaptare Foreverconscious.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Cosmin spune:

    Este cat se poate de adevarat! Chiar experimentez aproape cuvant cu cuvant ce scrie mai sus!
    Multumim

    1. Multumesc pentru impartasire, Cosmin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *