Esti intr-o conexiune de suflet care te provoaca la maxim, pe toate palierele fiintei tale?
Traiesti raiul si iadul pe Pamant, in acelasi timp, atunci cand te conectezi cu acea persoana?
Si oricat de multe tehnici de eliberare, iertare si “letting go” ai incercat, nu poti sa scoti acea persoana din inima ta?
Tanjesti uneori dupa o relatie “normala” sau poate chiar esti intr-una, insa stii in inima ta ca nu te vei multumi cu altceva decat o conexiune profunda in suflet?

Consiliere si vindecare pentru conexiuni de suflet

Inseamna ca e momentul sa percepi intreaga ta experienta de pe un alt nivel, in cadrul unei sesiuni individuale cu mine.

Fie ca este o conexiune cu Sufletul tau Geaman, cu un suflet pereche sau cu un catalizator al inimii tale, aceasta conexiune poate fi transformata intr-o binecuvantare, atunci cand este privita din perspectiva corecta.

Pe primul nivel de perceptie, la nivel concret, putem cataloga acest tip de conexiuni drept “relatii toxice” si le putem minimaliza importanta in viata noastra.

Adevarul insa, la nivel de suflet, este ca aceste conexiuni sunt acolo pentru a ne sustine procesul de evolutie si ascensiune spirituala. Si pentru a ne ajuta sa manifestam o noua paradigma relationala pe Pamant, proces care necesita insa munca de vindecare pe toate palierele fiintei noastre.

Ce vom face in cadrul unei astfel de sesiuni individuale?

  • vom capata o noua perspectiva asupra acestui tip de relatii si asupra noii paradigme relationale
  • vom identifica particularitatile acestei conexiuni din viata ta
  • vom invata sa facem diferenta intre o relatie pur toxica si o relatie care ne sustine cresterea spirituala
  • vom identifica ariile care au nevoie de vindecare in viata ta si in structura ta interioara la nivel spiritual, sufletesc si mental-emotional pentru a putea sustine energia unei astfel de conexiuni
  • vom identifica ranile personale si tiparele de codependenta prin care suntem tentati sa transformam o astfel de conexiune intr-una toxica
  • vom vindeca blocajele interne si externe care pot afecta o astfel de conexiune
  • ne vom conecta la energia autentica a acestei conexiuni si vom invata sa o folosim in procesul personal

Vei putea avea acces la o viziune noua si la claritatea care sa te conecteze mai mult cu drumul tau personal si cu ceea ce ai de facut in continuare pentru evolutia sufletului tau.

Pentru ca lucrul se desfasoara la nivel energetic, ofer aceste sesiuni in varianta online, intr-un spatiu de conectare la nivel de suflet. Veti primi inregistrarea audio a sesiunii.

Durata: o ora

Pret: 250 Ron

Programari: mihaela@aimee.ro, 0721465852

Te astept cu sufletul deschis!

Puteti citi mai multe despre experienta mea personala legata de conexiuni de suflet in articolul “Dincolo de iluzie: Intalnirea cu Sufletul meu geaman.”

Mihaela Marinas

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here