libris.ro

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

wayne w dyer in filmul the shift schimbarea
wayne w dyer in filmul the shift schimbarea

La inceputul acestei saptamani “mari”, inainte de sarbatoarea Pastelui, va prezentam un film pe cat de frumos pe atat de folositor pentru viata noastra: “The Shift”(“Schimbarea”), avandu-l ca protagonist pe scriitorul Wayne W Dyer.

Combinatie intre film artistic si documentar, filmul exemplifica subiecte precum ego si suflet, puterea de a ceda controlul si a curge prin viata si puncteaza, pe tot parcursul lui, ce se poate intampla in viata noastra atunci cand suntem pregatiti sa facem “schimbarea”: incepem sa realizam ca nu suntem aici ca sa fortam viata, ca sa facem o lupta din ea mereu, ci pentru a ne bucura si pentru a trai in pace.

Va dorim vizionare placuta!

httpv://www.youtube.com/watch?v=FtbaOOrDQvY&feature=player_embedded[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

3 COMENTARII

  1. Si daca nu ai anumite aptitudini, cum ar fi sa te poti face: doctor sau maseor sau bucatar? daca inca nu ai intelepciune si ai 25 de ani, atunci cum poti servi?

  2. nu trebuie sa ai intelepciune trebuie sa fii foarte atent in jurul tau
    mai mult decat esti atent la tine si la necesitatile tale
    sau la ceia ce crezi ca ti se cuvine .
    intreaga realitate care te priveste se intampla in jurul tau si atunci cand esti atent la ea si nu la tine vei simti nevoia de a te conecta cumva la acea realitate ,vei trai la o alta dimensiune si intensitate si bucuria de a exista va fi direct proportionala cu bucuria persoanelor cu care te interconectezi asta este subiectul filmului foarte profund si esential.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here