Cateva reguli

Pentru regulamentul concursurilor apasati aici
Politica cookie-urilor este disponibila aici
Despre cursurile online de dezvoltare personala, cum se cumpara si ce se intampla mai departe, ai detalii aici

Un mesaj special…pentru tine, de Paste

Home/Articole/Spiritualitate/Un mesaj special…pentru tine, de Paste

Un mesaj special…pentru tine, de Paste

Cred ca, in pragul Invierii, cineva ar vrea sa stii aceste mesaje de Paste:

“Drumul crucii trebuie sa fie si ultima “calatorie inutila”. Nu starui asupra ei, ci alunga-i gandul ca unui lucru gata savarsit. Daca o poti accepta ca ultima ta calatorie inutila, esti liber sa te alaturi si Invierii mele. Pana nu o faci insa, chiar ca iti irosesti viata.

Caci nu face decat sa repuna in scena separarea, pierderea puterii, zadarnicele incercari si compromisuri ale eului si, in cele din urma, rastignirea trupului sau moartea.

Aceste reiterari sunt interminabile pana nu renunti la ele voluntar. Nu fa greseala patetica de-a te agata de batrana cruce.

Singurul mesaj al rastignirii e acela ca poti birui crucea. Pana atunci, esti liber sa te rastignesti de cate ori vrei. Nu asta e evanghelia pe care am avut de gand sa ti-o ofer. Avem de intreprins o alta calatorie, si lectiile acestea te vor ajuta sa te pregatesti pentru ea, daca le citesti atent.”

Extras din “Curs de miracole”, Foundation for inner peace

 

By | 2017-04-13T08:52:57+00:00 aprilie 13th, 2017|Spiritualitate|0 Comments

About the Author:

Mihaela Marinas scrie articole si tine cursuri de dezvoltare personala, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat. Este fondator Aimee-Damaideparte.ro.

Leave A Comment