Este mereu acolo. Nemișcat, neclintit, egal cu el însuși, necuprins și nedefinit. Total, complet și necondiționat. Ne știe toate fricile, neputințele, luptele și zbuciumul uman. Fără să ne judece nicio clipă. Fără să vrea ceva de la noi. Nici să ne adunăm, nici să ieșim din frică, nici să facem lucrurile mai bine. Nici să fim mai puternici. Nici să facem față situației. Nici măcar să ne creștem vibrația. Doar este. Mereu acolo. Nemărginit. Indiferent prin ce trecem. Va fi mereu acolo, orice s-ar întâmpla. Pur și simplu Iubire. Care topește, fără niciun efort, tot ce e altceva decât Iubire. El este Sinele nostru Divin, a cărui îmbrățișare vă invit să o primiți în fiecare celulă, prin meditația de mai jos.

Oricât de mare e frica, tot atât de mare este Iubirea disponibilă pentru noi.

E nevoie doar să primim. 
Ascultați cu inima, îmbrățișați-vă și primiți.

***Meditația a fost creată împreună cu grupul care a participat la webinarul “De la Frică la Adevăr” din data de 5 mai 2020. Ne-am conectat de la suflet la suflet și am adus împreună energii de transmutare a fricilor prin care trecem, la nivel uman, cu toții în această perioadă.

Mulțumesc tuturor celor care au participat dar și tuturor celor care vor asculta în timp și vor contribui la amplificarea energiei create în meditație.

Vă îmbrățișez din inimă,

Mihaela Marinas

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here