[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

iluzie si realitate
iluzie si realitate


Viata cotidiana pe care noi o percepem cu cele 5 simturi ale noastre nu e realitatea, ci o simpla iluzie. Si chiar daca vorbim de ceva mai mult decat de o iluzie optica, fizica cuantica a demonstrat ca spatiul si timpul sunt iluzii ale perceptiei. Deci, corpurile noastre nu sunt cu adevarat o realitate, chiar daca ocupa acest spatiu in Univers:

Ernest Rutherford a executat un experiment in Manchaster, care i-a dezvlauit interiorul unui atom. Oamenii de stiinta au fost socati cand au descoperit ca atomul este aproape in totalitate spatiu gol. Atunci s-a pus intrebarea: Cum e posibil ca acest atom gol sa alcatuiasca lumea solida care ne inconjoara ?

Acesta este subiectul unui film de spiritualitate extrem de interesant pe care va invit sa-l urmariti :

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here