Site icon Damaideparte

3D 4D 5D: Dimensiunile constiintei si diferentele intre ele

3d 4d 5d dimensiunile constiintei

3d 4d 5d dimensiunile constiintei

Atunci cand trecem printr-un proces de trezire spirituala, mai devreme sau mai tarziu, incepem sa ne dam seama ca exista mai multe dimensiuni iar 3D 4D 5D devin dimensiuni ale constiintei palpabile in realitatea noastra.

Realizam ca exista mai mult decat realitatea in care traim si pe care o cunoastem foarte bine. Incepem astfel sa ne punem intrebari despre viata si ceea ce era adevarat pentru noi in trecut.

Energiile inalte incep sa ne cheme. Incepem sa rezonam cu ele si sa ne dorim sa aflam mai multe despre cine suntem.

Invatam despre energiile universale si frecvente diferite si despre ce inseamna ascensiunea.  O transformare energetica din 3D in 5D, care ne ridica frecventele la un nivel mult mai mare, schimband frecventele joase de frica in iubire neconditionata pana la punctul in care frica este depasita.

 Cum sa facem diferenta intre  3D 4D 5D

Pentru a intelege cele trei dimensiuni 3D 4D 5D si modul de raportare la ele, sa privim la fiecare din ele individual.

A treia dimensiune – lumea materiala a fricii

Pentru ca “traim intr-o lume materiala”…Cantecul Madonnei prezinta perfect a treia dimensiune.Versurile cantecului descriu dorintele femeii care iese doar cu barbati care au bani.

Dintre toate cele trei dimensiuni 3D 4D 5D, dimensiunea a treia este despre materie, acumulari si a trai in frica. Ne temem ca pierdem controlul. Ne temem ca suntem in nesiguranta si ca nu suntem suficient de buni.

Nu avem incredere in oameni, pentru ca ne pot lua posesiunile. Asa ca incercam sa ne extindem puterea asupra altora ca sa fim intr-o pozitie de putere. Ne definim in planul asta, prin ce posedam si ce facem ca sa traim.

Credem ca suntem separati de Dumnezeu, de toate si de tot. Atat timp cat nu suntem una cu Sursa, nu putem experimenta uniunea cu tot ceea ce este. Credem ca moartea e ceva dureros, intunecat si finit. Credem ca traim o viata si asta este tot. Credem ca lumea e un loc al lipsei.

De aceea, credem ca trebuie sa ne luptam din greu pentru starea noastra de bine. Ca nu exista suficienta abundenta pentru toata lumea. Credem ca viata este o competitie cu castigatori si oameni care pierd. Credem ca este ok sa mintim, pentru ca fiecare face asa in acest joc.

Suntem convinsi ca trebuie sa avem dreptate. Credem ca exista anumite roluri pentru femei si barbati. Barbatii sunt luptatori, femeile sunt cele care hranesc.

In privinta relatiilor si a sexului, credem ca nu putem fi intregi fara cealalta persoana. Credem ca avem nevoie ca altcineva sa ne faca fericiti si intregi.

Experimentam bucurie foarte rar. In situatii in care frumusetea ne taie respiratia, atunci cand ne aflam in natura sau in timpul orgasmului sexual. Astea sunt momentele rare care ne aduc in prezent. Singurul loc in care ego-ul nu exista.

Suntem atat de obisnuiti cu ego-ul incat nu ne intrebam daca este normal sa ne petrecem tot timpul in trecut sau in viitor. Ego-ul se joaca de-a “ar fi trebuit”, “am fi putut”  – in trecut sau se joaca in viitor cu “hai sa cream scenarii” – pentru a ne pregati pentru orice posibilitate. Nu vedem ca singurul loc real este in acum.

“Oamenii in dimensiunea a treia tanjesc dupa sexul fizic, pentru ca este singura oportunitate pentru ei sa experimenteze unirea masculinului si a femininului in echilibru.”

Asta este cauza pentru dorinta. In dimensiunea a treia, nu intelegem ca de aici vine dorinta dupa un partener. Nu intelegem ca putem crea aceasta uniune in noi insine.

Nu ne putem imagina ca dorinta sexuala poate trece de la stadiul de nevoie la stadiul de impartasire. In a treia dimensiune, nu stim cum sa ne iubim pe noi insine. Din contra, am fost invatati ca credem ca suntem egoisti daca facem asta.

3D 4D 5D: Intre iluzie si adevar

Energetic, a treia dimensiune este un loc unde vibratiile foarte joase intaresc iluzia separarii, dualitatii si al liberului arbitru. Sinele nostru inalt nu este integrat in corpul fizic, pentru ca nu poate face fata densitatii si frecventei joase. Se conecteaza cu noi prin corpul spiritual, dar atunci cand avem chakrele blocate, foarte greu poate ajunge la noi.

Asta cauzeaza credinta ca suntem separati de Dumnezeu. In 3D, chiar credem ca viata noastra este bazata pe coincidente si ca nu exista destin. Nu suntem constienti de identitatea noastra reala – o fiinta spirituala intr-un corp fizic, suferind de amnezie.

Cand ne incarnam in 3D, uitam cine suntem cu adevarat si ne echipam cu un ego care ne serveste doar in incarnarea asta. Nu isi poate aminti vietile noastre anterioare pentru ca nu a fost acolo cu noi.

Doar structura celulara si ADN-ul poarta amintiri din familia noastra iar sufletul nostru stie despre experientele noastre din vietile trecute. Atunci cand ego-ul este la conducere si inima noastra este inchisa, conexiunea cu sufletul nostru este blocata in mare parte din timp.

Comunicarea cu sinele nostru cel mai inalt si taramurile inalte nu poate fi inteleasa cu mintea rationala. Ego-ul nu este capabil sa proceseze atata energie.

Atat timp cat suntem disociati, nu putem simti adevarul. Si lasam ego-ul la conducere asa cum e. Specialist in a sta departe de sinele nostru adevarat si in a mentine iluzia.

De fiecare data cand intuitia isi exprima adevarul, ego-ul striga: Dovedeste-o! Asa ca ne inchidem din nou pentru ca suntem incapabili sa dovedim ce simtim.

Continuam sa alergam legati la ochi, incercand sa ne dam seama cum merge viata si ce facem cu adevarat. Credem ca putem gasi raspunsuri la cautarea fericirii in afara noastra.

Ne adaptam la joc si acceptam iluzia din 3D ca pe realitatea noastra, pentru ca toata lumea face asta.

Ne suprimam intrebarile legate de scopul nostru, originea noastra, talentele si darurile noastre. E gresit sa avem aceste intrebari, cand toata lumea traieste conform acelorasi reguli.

3D 4D 5D : Intre ego si Sinele cel mai inalt

Daca am avea curajul sa spunem cu voce tare indoielile si dorintele noastre adevarate, am considera ca suntem nebuni si visatori nerealisti.

Asa ca ne conformam sistemului, ramanand sclavii ego-ului si mintii noastre care au fost programate cu tot felul de credinte false.

Nu vedem ca intregul sistem este o matrice falsa bazata pe frica. Atat timp cat oamenii sunt in frica, poti sa-i tii sub control si sa faci bani cu ei. Asigurarile, farmaceuticele si industria fashion sunt doar cateva exemple de cum se fac multi bani din frica. Si avem nevoie sa facem si mai multi bani ca sa fim capabili sa compensam pentru aceste frici.

Credem ca trebuie sa ne imbunatatim statusul. Din nou si din nou – sa fim suficient de buni si sa castigam respect. Nici nu realizam cat de mult ne controleaza si ne tin in dependenta lumea materiala si  posesiunile. Avem nevoie sa protejam ceea ce am atins si, chiar mai mult, sa fim pregatiti pentru timpuri mai rele.

In dimensiunea a treia, gandim negativ si nu avem incredere in nimeni si in nimic.

Iluzia dualitatii in dimensiunea a treia ne permite sa experimentam lumina si intunericul, binele si raul, bucuria si disperarea. Avem alegerea sa actionam ca sfinti sau demoni. Asta este de fapt singura alegere pe care o avem de facut: iubire sau frica.

Lumina sau intunericul. Asta este ceea ce ne permite liberal arbitru. Atat timp cat alegem frica, repetam experientele si tiparele pana cand invatam sa alegem iubirea. Asta este frumusetea celei de-a treia dimensiuni. Atunci cand invatam sa alegem iubirea permanent, ajungem la iluminare pe masura ce ne crestem frecventa. Astfel, depasim limitele ego-ului.

Invatam sa ne lasam inima si sufletul sa preia conducerea in transformarea ego-ului intr-un spirit liber. Invatam cum sa lasam energiile universale sa lucreze si cum sa ne cream realitatea. Intelegem ca avem o roata in fata noastra tot timpul. Doar ca nu o vedem. Invatam ca nu exista victime si persecutori. Doar invatatori care ne ajuta sa crestem.

Nu trebuie sa asteptam pana murim sa mergem in lumina. Putem sa mergem acolo atat timp cat suntem in corp.

A patra dimensiune: Lumea viselor

A patra dimensiune este lumea viselor. Este numita si Planul Astral. Este dimensiunea care este mai putin densa si mai fluida decat a treia dimensiune, dar care inca mentine iluzia dualitatii iar ego-ul inca exista aici. Este dimensiunea timpului, din dimensiunile 3D 4D 5D.

Imagineaza-ti ca este un curent de energie care gazduieste toate evenimentele intr-o linie a timpului. Vizitam acest plan in timpul noptii. Aici, in starea de vis, orice este posibil. Un soarece poate fi transformat intr-un leu, putem sa zburam sau sa respiram sub apa, putem sa fim in multe locuri in acelasi timp si sa avem conversatii cu cele mai ciudate creaturi.

Calatorii astrali experimentati sunt capabili sa acceseze acest plan si in timpul zilei. Asta poate fi atat de real incat se pot experimenta aventuri in afara corpului. Acesta este planul in care calatoreau samanii si civilizatiile antice, pentru a afla mai mult si a se conecta cu taramurile spirituale.

Aceste calatorii le-a oferit acces in lumile de jos si in lumile de sus. Multi dintre ei au folosit substante sau ceremonii speciale pentru a ajunge acolo. In functie de vibratia energetica a oamenilor, a calatori in planul astral poate fi foarte incitant dar si foarte inspaimantator.

3D 4D 5D: Calatorii in planul astral

Calatoriile in planul astral pot fi pline de insight-uri si putem invata mai multe despre noi, scopul nostru si despre fricile noastre.  Astfel putem ajunge sa fim in contact cu sinele nostru cel mai inalt. Indiferent cat de mult calatorim in dimensiunea asta, stam intotdeauna in aceasta linie a timpului. In acest plan, este posibil sa ajungem in constiinta colectiva si sa invatam mai mult de acolo.

Planul astral este un loc in care lumina si intunericul intra in conflict usor. Aici gasim magia neagra si entitatile care ne pot influenta in acest plan pentru ca nu avem granite energetice sanatoase.

A patra dimensiune conecteaza intunericul si lumina. In acest plan, ne putem proteja aplicand legile universale, pentru ca nu sunt legi umane sau control.

Oamenii care sunt pe frecvente inalte simt o oboseala existentiala in timpul intregii experiente 3D, pentru ca diferenta intre frecventele 3D si frecventele 5D cauzeaza o frictiune permanenta si corpului ii este greu sa faca fata.

Ei intra in programarea 3D ca toata lumea, desi au un sentiment foarte puternic ca ce se intampla aici nu e ceea ce trebuie si saboteaza sistemul.

3D 4D 5D: Ajustari in procesul ascensiunii

Oamenii care sunt pe frecvente inalte cad uneori prada alcoolului si drogurilor pentru ca nu pot face fata densitatii din 3D dar si pentru ca isi neaga talentele spirituale si darurile. Vor sa incerce sa fie normali. Problema este insa ca drogurile si alcoolul sunt de frecventa mult mai joasa decat corpurile iar asta creeaza anxietate si depresie permanenta.

Oamenii pe frecvente inalte experimenteaza ascensiunea diferit, intr-un mod mai subtil si mai in inima. Din momentul in care se trezesc si se deschid spre spiritualitate, procesul lor se intampla mai repede decat majoritatea oamenilor. Ei curata programarea mai repede, pentru ca sistemul vrea sa se intoarca la frecventa sa naturala atunci cand este posibil.

Ei sunt de obicei clar-stiutori – stiu multe lucruri, fara sa stie de ce. Pentru ca au acces la alte dimensiuni. De obicei, asta se intampla inconstient. Nu este nici mai bine nici mai rau sa fii sau sa nu fii pe frecvente inalte sau nu. Experientele sunt pur si simplu diferite.

A cincea dimensiune – Planul luminii

A cincea dimensiune este lumina pura si iubire neconditionata. Energia Sursei, inainte de a intra pe taramurile limitarii si dualitatii. Asta este dimensiunea dincolo de timpul liniar, care inseamna ca exista multe linii de timp disponibile pentru a fi accesate. Este dimensiunea care uneste 3D 4D 5D.

Existenta fizica este inca posibila in acest plan, desi corpul este mai usor si are o structura celulara diferita. Cand corpul fizic este complet transformat in structura, nu exista durere. Nu exista frica.

Este planul iubirii neconditionate si al abundentei, manifestata in fizic. Sinele nostru cel mai inalt este pe deplin integrat in corpul fizic si a preluat controlul.

Atunci cand Sinele cel mai inalt incepe sa se miste in corpul fizic, complet, este un sentiment coplesitor. Este un flux energetic intens, totul se simte luminos si frumos si usor.

Inainte ca Sinele cel mai inalt sa fie complet ancorat in corpul fizic, vindecarea corpurilor mental, emotional si fizic trebuie sa fie completa. De aceea, Sinele cel mai inalt va iesi si va intra in corp pana cand se va putea muta in interior permanent.

Vei sti cand Sinele tau cel mai inalt este integrat: nu vei mai chestiona fluxul universal si pur si simplu vei avea incredere in calatoria ta. Nu vei mai simti nevoia sa interferezi sau sa controlezi fluxul.

In dimensiunea a cincea, toate actiunile noastre sunt bazate pe dragoste.

3D 4D 5D: Ascensiunea si raiul pe pamant

Este planul unimii, in care simtim conexiunea cu totul si toate in jur, inclusiv cu Sursa sacra de energie. In dimensiunea a cincea, traim in Unitatea Constiintei, dar inca ne recunoastem pe noi ca indivizi ca parte a unui intreg.

In acest plan, ne aducem aminte cine suntem cu adevarat si ca suntem un suflet etern.

Manifestarea devine usoara si viata viselor noastre devine realitate. In 5D, totul vine fara efort pe masura ce redescoperim ca fluxul universal energetic ne ghideaza mereu. Nu exista limite. Traim in libertate absoluta si in autenticitate.

Acolo nu este frica, batranete sau boala. Traim atat cat vrem pana cand decidem sa parasim corpul. Iar asta se intampla natural si fara durere.

“A trai in 5D inseamna a trai din inima. Ne conectam prin inima si putem sa simtim conexiunea si iubirea instantaneu.”

In dimensiunea a 5-a, dorintele sexuale se schimba, pentru ca atingem un echilibru intern intre energiile masculine si feminine. Devenim androgini energetici. Putem experimenta energiile sexuale fara contact fizic cu altii.

De aceea, sexul nu se mai intampla din nevoie sau dorinta, ci devine o impartasire intre doua persoane intregi, care rezoneaza pe acelasi nivel energetic. Sau este experimentat in singuratate si este minunat.

Pe langa asta, cea de-a treia energie, energia divina este parte a acestei experiente si totul devine sacru. Este cea mai puternica energie a creatiei.

De aceea, nu este surprinzator, sexul in 3D a fost definit ca ceva rusinos si pacatos. Pentru a-i opri pe oameni sa se deschida la adevarata lor putere creativa.

Din momentul in care cineva si-a ridicat frecventa la nivelul 5D, intoarcerea la dimensiunile joase nu mai este posibila, decat daca sufletul alege asta constient. Asta a fost alegerea pe care multe fiinte angelice au facut-o ca sa ajute umanitatea sa ascensioneze.

5D: Destinatia suprema

Oamenii in 5D sunt imuni la frecvente joase, ca si cum nu exista rezonanta. Ei nu mai atrag intuneric si traiesc doar in lumina. Nu pot fi vazuti  in 3D de oamenii care nu si-au inceput deja procesul de ascensiune si care nu sunt deschisi la frecvente inalte.

Asta se intampla cand dualitatea si timpul liniar se dizolva si tot ce exista este viata in ACUM.

Toate experientele sunt imbratisate cu recunostinta, pentru ca sufletul stie ca totul are un rost pentru cresterea si expansiunea constiintei. Contactul cu fiintele angelice devine usor si este integrat in experienta zilnica.

Primim informatii direct de la spirit prin telepatie, teleportare si telekinezie.

A cincea dimensiune este dimensiunea de profunda incredere si de cunoastere interioara a faptului ca totul se intampla perfect. In acest plan, am invatat sa mergem cu fluxul si sa lasam Sursa sa creeze miracole prin noi.

Nu este nevoie sa avem dreptate in 5D, pentru ca nu exista ego. Ego-ul nostru s-a transformat intr-un spirit liber si lucreaza impreuna cu sufletul si corpul.

In dimensiunea a cincea, nu luam personal nimic din ce ne vine de la oamenii care nu au ajuns inca in acel plan. Stim despre bagajul si calatoria lor si nu ii judecam sau blamam ci doar ii iubim neconditionat, pentru ca stim ca sunt parte din intreg. Stim ca nu exista pericol, asa ca stim ca nu e nevoie sa ne protejam. Stim ca lumina noastra lumineaza atat de profund, incat absoarbe intunericul automat.

In 5D traim in acord cu legile universal energetice, stiind ca cream ceea ce gandim. Nu sunt reguli sau legi, pentru ca oamenii au incredere in fluxul energetic si locul unde acest flux ii duce si ii ghideaza. Nu este nevoie de posesiune si status, pentru ca nu exista competitie si nimic nu trebuie comparat.

Totul devine o impartasire. Noi doar suntem. Ne iubim si apreciem individualitatea ca parte a intregului. Stim ca nevoile noastre sunt mereu indeplinite si se are mereu grija de noi. Recunostinta este mereu prezenta.

Cand traim in 5D permanent, am atins starea de iluminare. Nu e de mirare ca ne referim la ea ca la raiul pe pamant.

Vera Ingeborg

 

http://thewakeupexperience.eu

Exit mobile version