[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

terapie pentru sanatate focused touch shiatsu
terapie pentru sanatate focused touch shiatsu


Shiatsu este o forma de masaj fondata in Japonia la inceputul secolului XX.

Tehnica de baza este aplicarea de presiune pe traseele energetice descrise in medicina traditionala chinezeasca, combinata cu tehnici de masaj. Shiatsu este o terapie pe care o regasim nu numai in Japonia, ci pe toate continentele, sub o mare varietate de stiluri. Exista stilurile traditionale si stilurile moderne de Shiatsu.

Focused Touch Shiatsu este un stil modern de Shiatsu, unic in Romania, si include, aditional la tehnicile traditionale, tehnici din Terapia Cranio-Sacrala (Cranio-Sacral Therapy – Eliberari Craniene si Shiatsu Facial) si din masajul Trager (tehnici de manipulare usoara pentru realinierea corpului si deblocarea durerilor articulare).

Focused Touch Shiatsu (Stiinta si Arta Presiunii Degetelor) se bazeaza pe acordarea de tratamente individualizate fiecarui pacient cu mare accent pe calitatea atingerii!
In cadrul tratamentului se folosesc tehnici de deblocare a Tsubo de blocaj yang (exces de energie) destinate pentru ajutarea „structurii“ corpului uman.

Beneficiile masajului Shiatsu:

  • tratarea durerilor osteomusculare si articulare (afectiuni de spate si de membre),
  • deblocarea articulatiilor intepenite,
  • cresterea mobilitatii si eliberarea tensiunilor musculare,
  • migrene, sinuzita, anxietate, depresie, stres,
  • recuperare post-operatorie,
  • disfunctii ale organelor interne,
  • imbunatatirea starii psiho-emotionale,
  • relaxeaza intregul organism, grabind procesele de vindecare fizica si emotionala.
Ofera energie, claritate mentala, recastigarea vitalitatii, prin eliminarea stresului zilnic si a starii de oboseala cronica.
Este un sprijin in timpul perioadelor dificile ale vietii, cum ar fi pierderea unei persoane dragi, divort, etc.Este un masaj relaxant si energizant in acelasi timp, nu este obositor, nu este dureros si nu se bazeaza pe tehnicile masajului clasic sau ale masajului suedez.
Focused Touch Shiatsu  este simplu, eficient si precis!Tratamentul se desfasoara cu pacientul imbracat, asezat pe masa de masaj, fara a se folosi uleiuri sau creme.De Shiatsu pot beneficia persoanele de toate varstele. Shiatsu se recomanda atat omului sanatos, dar care este preocupat de prevenirea aparitei unor boli, cat si celui bolnav.
Shiatsu este contraindicat in infectii acute, arsuri, eruptii cutanate, rani recente, oase rupte.

Durata unei sedinte Shiatsu: 60 minute.
Frecventa: o data/de doua ori pe saptamana.
Pret: 80 RON/sedinta
Terapeut: Diana Rhea
0746227896

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here