[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

medicina energetica
medicina energetica

Ea se bazeaza pe conceptul de “energie’” in timp ce medicina obisnuita se bazeaza, in cea mai mare parte, pe conceptul de “materie”, prin folosirea medicamentelor.

Medicina energetica reprezinta o “filozofie a vindecarii” ce se bazeaza pe ideea esentiala ca omul este un sistem dinamic de energie (complex corp / minte / suflet / spirit). Principiile sale includ urmatoarele:1. Sanatatea si boala isi au originea in sistemul subtil de energie

2. Acest sistem coordoneaza forta vitala si corpul fizic
3. Emotiile, gandurile, factorii nutritionali si de mediu afecteaza acest sistemMedicina energetica este o “tehnologie” ce foloseste drept mediu de vindecare fluxurile bio-electro-magnetice ale corpului uman.

Energia este “caramida de baza” a intregului univers, unitatea componenta esentiala a fiecarui lucru si a fiecarei fiinte de pretutindeni. Este un lucru afirmat inca din vechime de intelepti, iar in prezent fizica cuantica a demonstrat ca materia inseamna mult mai putin de 4% din univers (dupa unele studii, chiar mai putin de 1%). Restul reprezinta interactiunea unor campuri informationale de energie pura, manifestata prin rezonanta si diferite fenomene.

Trupul se poate vindeca prin activarea energiilor sale naturale de vindecare si prin regenerarea energiilor ce au devenit slabe, sau dezechilibrate. In acest scop, medicina energetica aduna la un loc o serie de tehnici derivate din traditiile istorice de vindecare, precum medicina traditionala chineza, chi kung, nei kung, acupunctura, yoga, terapie cranio-sacrala, reiki, bioterapie, cristaloterapie, suplimente herbale si nutritionale, homeopatie, consiliere spirituala si multe altele.

Tehnicile medicinei energetice se pot utiliza pentru a usura durerea ; pentru a opri evolutia unei boli inca din fazele de inceput, stimularea sistemului imunitar, eliberarea de stres, imbunatatirea memoriei, digestiei, etc. In general, nu exista contraindicatii, putand fi folosite practic pentru tratarea oricaror boli, chiar si a celor grave precum scleroza multipla, boli psihice, cancer, SIDA. Rezultatele pozitive depind insa de o combinatie de factori specifici fiecarui individ.

Daca doriti mai multe informatii despre medicina energetica va invit sa cititi articolul din care am extras fragmentele de mai sus:

Este doar o introducere la secventele video care urmeaza, in care Donna Eden demonstreaza cateva tehnici de manipulare a energiei:

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here