elefant.ro

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

machiaj si stil
machiaj si stil


Machiajul este parte integranta din stilul unei femei.

Si pentru ca stilul este ceea ce ne reprezinta ca persoana, machiajul este extrem de important in a ne defini ca personalitate. De aceea, este esential sa stim cateva aspecte teoretice care ne pot ajuta sa ne definim stilul.

Exista patru tipologii principale. Orice femeie din aceasta zona geografica se incadreaza, in functie de mai multe caracteristici, in una din aceste tipologii feminine in machiaj:

• Iarna: femeile cu tenul alb, par inchis, ochi caprui, albastru inchis sau negri. Pentru aceste femei sunt recomandate culorile aprinse si reci, precum si cele contrastante (alb-negru, rosu-negru, siclam)

• Toamna: Sunt femeile cu piele deschisa sau creola, cu ochi caprui sau verzi si parul roscat-castaniu. Pentru ele sunt recomandate culorile calde.

• Vara: Femeile din aceasta tipologie sunt cele cu parul blond cenusiu, ochi gri sau gri-albastru. Pentru aceste persoane sunt recomandate culorile reci.

Primavara: In aceasta tipologie se incadreaza femeile blonde cu ochi albastri, gri sau caprui. Pentru ele se recomanda culorile calde.

Machiajul si vestimentatia trebuie alese in functie de aceste tipologii. Machiajul trebuie sa fie in ton cu nuanta vestimentatiei si cu culoarea ochilor.

De tinut minte:

Ochii verzi sunt pusi in evidenta prin nuante de visina-putreda, roz, lila; ochii albastri prin nuante de orange iar ochii caprui si negri prin nuante de albastru si bleu.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here