[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

perspectiva viziune alegeri
perspectiva viziune alegeri

O lectie despre cum sa traiesti o viata plina de pasiune venita in cel mai neasteptat mod: de la un om care s-a nascut fara maini si fara picioare, dar care a devenit deja un om de succes.

Nick Vujicic are 23 de ani, este australian si a devenit vorbitor motivational profesionist… poate din nevoia disperata pe care a avut-o la un moment dat in viata sa de a avea pe cineva care sa-i spuna “Nick, totul o sa fie bine!” cu forta necesara pentru a-l ajuta sa mearga mai departe.

Credeti ca aveti o viata grea? Ascultati-l pe NicK cum spune “N-as schimba felul in care sunt pentru nimic in lume!”, ascultati argumentele lui si… mai ganditi-va o data!

“Pas cu pas, pas cu pas, pas cu pas…” – asa spune el ca merge spre viitorul pe care si l-a construit in mintea sa. Imaginea care vine cu aceste cuvinte? Un om care nu are picioare, dar care este mai puternic si mai hotarat decat multi dintre cei care au avut norocul sa se nasca sanatosi.

In munca mea cu oamenii, unul dintre primele lucruri pe care ii invat este sa devina constienti de responsabilitatea pe care o au asupra propriei lor vieti. Nick Vujicic este unul dintre cele mai bune exemple de responsabilitate pe care le-as putea da…

de Corina Marin
(multumesc lui Adrian I. pentru link)[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here