Dezvoltare personala / Prosperitate

Energia abundenței: să știi că ai exact ce ai nevoie, atunci când ai nevoie

Abundența nu este despre altceva decât despre câtă ușurință avem în viața noastră. În curgerea energiei, în modul în care ne simțim în corp, în relațiile cu ceilalți, în relația cu banii.

Cât lăsăm să curgă prin noi? Câtă bucurie, iubire, energie? Cât blocăm? Unde blocăm? Blocăm să primim, să dăm sau amândouă? Ce tipare stau la baza blocajelor? De la cine am învățat tiparele care ne scot în afara curgerii noastre? Unde creăm luptă, confuzie, durere pentru că așa am văzut în jurul nostru? Unde ieșim din alinierea cu sursa? Unde ne e greu?

Cum putem face să avem mai multă ușurință? Ce avem nevoie ca să putem crea mai multă curgere în viața noastră?

Abundența este în strânsă legatura cu modul în care te simți tu pe tine și cu tine, în viață și în Univers. Te simți în siguranță? Pleci de la premiza că Universul e un loc prietenos care are grijă de tine, indiferent prin ce treci într-un anumit moment? Sau te lupți cu tot și cu toate, creându-ți suferință continuă?

Respiră și adu în corp energia abundenței. Ai tot ce ai nevoie chiar acum, în următoarea respirație. Este dovada supremă de abundență.

Este despre câtă încredere ai în Univers. Și nu are neapărat legătură cu câți bani ai în cont. Desigur, nu exclude să ai bani și se extinde în mare măsură asupra acestui aspect. Dar poți să ai bani și să nu trăiești în abundență. Pentru că abundența este în primul rând despre cât de conectat ești la Sursă, despre cum te simți tu cu tine, locuindu-te pe tine, în raport cu toate celelalte energii care curg prin tine. Despre cum curge energia prin tine. Despre a ști că Universul îți asigură spatele în orice situație. Despre a ști că ai exact cât ai nevoie, când ai nevoie. Asta este abundența. De orice: bucurie, viață, plăcere, frumusețe, iubire, bani, relații.

Sunt atât de multe motive pentru care am ieșit din curgerea firească a abundenței. Și e nevoie să privim în urmă și să rescriem tot ceea ce ne-a scos din aliniere și ne-a adus în frică, în limitare, în constrângeri. Tot ce ne-a deconectat de la Sursă în primul rând. Credințe limitative moștenite, văzute la alții, în familie, care rulează la nivelul conștiinței colective, toate ne afectează și ne deconectează de la potențialul nostru. Să ne imaginăm că le curățăm acum pe toate.

Și apoi să ne adresăm întrebarea mai înaltă: Ce avem nevoie pentru a ne bucura din plin de tot ceea ce viața ne poate oferi? Ce putem face diferit pentru a ne conecta în fiecare zi la abundență? Banii, relațiile noastre, bucuria, sentimentul nostru de împlinire urmează acestei energii.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Laurentiu spune:

    M-am intersectat cu “damaideparte” acum cativa ani si mesajul numelui m-a facut curios. Cumva articolele tale imi apar in fata mereu cand am nevoie mai mult de ele. Voiam sa-ti multumesc, imi place cum scrii, mi-ai redat optica si energia corecta in multe momente.

    1. Ma bucur, Laurentiu. Multumesc pentru cuvintele frumoase. Toate cele bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *