visatori ai lumii
Dezvoltare personala / Leadership

Visatori ai lumii, daca nu visam visul nostru, devenim victimele cosmarului colectiv

Este o fraza care ii apartine lui Alberto Villoldo, unul din cei mai frumosi visatori ai acestei lumi. Lumea noastra are nevoie de visatori curajosi care sa-si viseze propriile vise. Nu pe ale altora.

Si mai ales, care sa se delimiteze de cosmarul colectiv al fricii si al conditionarilor.

Asadar, sa visam visul nostru, dragi visatori. Sa cream in interiorul si in afara noastra lumea in care vrem sa traim.

Daca vrem iubire, sa cream iubire.

Daca vrem frumusete, sa cream frumusete.

Daca vrem libertate, sa cream libertate.

Daca vrem sa respiram fara constrangeri, sa ne eliberam de ele.

Sa ne aducem aminte ca suntem visatori intru devenire

Sa ne aducem aminte ca avem puterea de a fi co-creatori. Sa ne aducem aminte ca doar alegerea noastra, constienta sau inconstienta, de a renunta la puterea noastra ne face sa credem ca nu putem crea si materializa ceea ce este aliniat cu sufletul nostru.

Sa ne aducem aminte ca atunci cand suntem aliniati cu Sinele nostru divin, devenim creatorii propriului vis. In care suntem cei care visam si cei visati in egala masura. Visatorul si visul, plecand de la aceeasi Sursa in care toti suntem Unul.

Sa incepem sa cream Visul sufletului nostru. Suntem in punctul in care ne putem asuma aceasta putere, la nivel individual si colectiv. Fiecare dintre noi, acolo unde suntem, facand ceea ce putem in acest moment.

Stiind ca atunci cand ne aducem pe noi insine, constient, cu inima si sufletul in ceea ce exprimam din cel mai profund loc al fiintei noastre, avem puterea infinita de a crea.

Sa construim o lume de visatori. Ca sa putem iesi din cosmarul colectiv in care ne aflam de mult timp. Poate fi mai simplu decat vrea mintea noastra sa creada. Si poti sa zici ca sunt o visatoare, dar stiu ca nu sunt singura…

 

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Elena spune:

    Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *