Yoga pentru incepatori resurse pentru practicat acasa
Sanatate / Relaxare

Yoga pentru incepatori: resurse pentru practicat acasa

Se vorbeste din ce in ce mai mult despre beneficiile pe care aceasta practica le poate aduce in vietile noastre agitate si ocupate, astfel incat astazi va propun sa abordam subiectul yoga pentru incepatori.

Contactul profund cu corpul, constientizarea senzatiilor corporale, a fi activ corporal insa nu intr-un mod agitat, ci intr-un mod plin de calm si de constienta precum si realizarea conexiunii profunde intre minte, inima si corp – toate acestea sunt cateva din beneficiile practicarii exercitiilor yoga pentru incepatori.

Site-uri cu sfaturi de yoga pentru incepatori

Navigand pe Internet, am gasit cateva site-uri cu resurse incredibile de yoga pentru incepatori:

http://www.yogajournal.com/ – un site bogat in informatii pentru cei interesati de yoga, atat pentru incepatori cat si pentru avansati:pozitii yoga, exercitii yoga, material video, articole despre beneficiile si filosofia yoga, recomandari pentru realizarea cu usurinta a posturilor.

http://www.yogabasics.com/ – un site special cu sfaturi de yoga pentru incepatori: cum sa incepi o practica yoga, ce ai nevoie pentru a incepe sa practici yoga, sfaturi generale de practica, a practica yoga acasa, cum sa practice yoga atunci cand ai anumite afectiuni, despre respiratie, cum sa eviti sa te ranesti in timp ce faci yoga, importanta unei practice zilnice de yoga.

http://yogawithadriene.com/yoga-complete-beginners/ – site-ul unei practicante ale carei exercitii le-am urmat si pe care vi le recomand, in cazul in care vreti sa incepeti sa practicati yoga pentru incepatori. Un site cu material video, cursuri online si cursuri in timp real, precum si un program gratuit “Yoga pentru incepatori – timp de 30 de zile”.

http://www.ekhartyoga.com/ – un site cu multe optiuni pentru incepatorii in yoga, cu programe de tipul 21 de dimineti cu yoga, yin yang yoga, hatha yoga pentru incepatori, yoga nidra, yoga pentru sanatate, yoga pentru copii

http://www.yogapoint.com/ – un site complex care explica diferentele intre diferitele tipuri de yoga, metode de meditatie si de curatare, tipuri de asane si posturi speciale pentru probleme de sanatate si multe alte sfaturi de yoga pentru incepatori.

https://somuchyoga.com/how-start-yoga/ – un site cu multe informatii pentru incepatori

Va recomand mai jos un film ideal pentru a va incepe practica de yoga pentru incepatori:

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *