Poți să beneficiezi de răsfăț acasă la tine, în fiecare zi.
Dacă…
Ai deseori dureri de spate, dureri cervicale, mușchi tensionați și contractați
Suferi de circulație proastă sau celulită
Suferi de epuizare, stres psiho-fizic, insomnie
Sau pur și simplu vrei să întrerupi ritmul cotidian și să te relaxezi preț de câteva minute…

…există o saltea Mysa făcută doar pentru tine.
(https://salteamysa.ro/)

Folosită timp de câteva minute, acasă la tine, cu prețul unui singur masaj … și poți primi toate beneficiile terapeutice ale masajului.

Mysa este o saltea din bumbac, cu un interior din fibra naturală. Avându-și originea în salteaua de presopunctură proiectată în urmă cu zeci de ani de rusul Ivan Kuznetzov, a fost creată și îmbunătățită in Suedia, acolo unde este apreciată pe scara largă, de la medici la experți în terapii alternative.

Microvârfurile speciale de pe suprafața ei ajută la disiparea tensiunii mentale și corporale, inducând o stare de relaxare profundă sau chiar de somn odihnitor, dacă este folosită înainte de culcare.

Principiul pe care se bazează este cel al presopuncturii cutanate. Vârfurile din material netoxic și hipoalergenic, în contact cu pielea, stimulează sistemul nervos după doar câteva minute de folosire, trimițând impulsuri la nivelul măduvei spinării, până la nivelul creierului și activând producția de endorfine și oxitocină.

Tipuri de saltele și perne:
Saletelele si pernele Mysa, în versiuni diferite, sunt identice prin materialele folosite, însă difera prin unele elemente adăugate (biomagneți) care le fac potrivite pentru beneficii sau tulburări specifice:

Magnetic Mysa: zona inferioară a spatelui, lombalgie, circulație necorespunzătoare
Perna termo: dureri de cervicală, tensiune la nivelul cefei și al umerilor, dureri de cap
Original Mysa: tensiuni de spate difuze, epuizare, sciatică, celulită
Termo Mysa: tensiuni și dureri difuze, stres psiho-fizic 

Toate saltelele și pernele oferă beneficiile presopuncturii, având efecte decontracturante, miorelaxante, detensionante și de stimulare a circulației.

Putem obține efecte diferite, în funcție de timpul de utilizare:
15 minute: efectul presopuncturii cutanate ale vârfurilor pe corp stimulează eliberarea oxitocinei și a endorfinei
20 – 30 de minute: nivelul de stres în organism scade, somnul este îmbunătățit, tensiunea mentală și corporală este dizolvată, circulația sângelui și a limfei este îmbunătățită
Peste 45 de minute: apare efectul analgezic, tipic presopuncturii. Se poate simți o ameliorare semnificativă a durerii, iar procesele inflamatorii din corp se pot diminua

Salteaua Mysa se poate folosi acasă, pentru sesiuni de 20 până la 50 de minute, în fiecare zi sau câteva zile pe săptămână, în funcție de afecțiune și disponibilitate. Fiecare saltea are instrucțiuni în funcție de beneficiile pe care doriți să le obțineți.

Salteaua Mysa se poate folosi în combinație cu orice altă terapie corporală, pe perioadă îndelungată.

Pentru mai multe detalii: https://salteamysa.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here