Pentru a înțelege energia numelui Mihai/Mihaela e nevoie să mergem la originea cuvântului Mi-ka-El din limba ebraică. “Cine este ca Dumnezeu” – aceasta este traducerea numelui Mihail.

Arhanghelul Mihail este protectorul cel mai înalt și războinicul spiritual cel mai feroce. Cel care menține Adevărul sacru în orice circumstanțe.

Cei aflați sub protecția lui sunt aici să reprezinte Adevărul. Să lucreze cu energia Adevarului, pentru a aduce perspective clare, idei pornite din Adevăr și pentru a permite vibrației Adevărului divin să coboare pe Pământ.

Cei care aduc această energie pe Pământ au misiunea de a le spune semenilor: “Ești în siguranță să fii Sinele tău autentic.”

Cei care au această energie mai știu și că, pe Pământ, începem să fim onorați în Adevăr pe masură ce ne asumăm curajul de a sta în propriul Adevăr.

Nu este atât de mult despre ce credem că este sau nu este adevărat ci despre ferocitatea sufletului nostru de a ne susține Adevărul, chiar și atunci când totul pare incredibil de greu.

Ceilalți pot simți uneori că ferocitatea noastră le discreditează adevărul lor. Este sarcina noastră, a “mihaeliților”, să-i învățăm pe cei din jur să aibă aceeași ferocitate pentru propriul adevăr.

La mulți ani, tuturor! Să trăim cu numele și să-l onorăm prin ceea ce suntem.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here