9 COMENTARII

  1. Auzi peste tot: iubesc cartea aia…imi iubesc tara…imi iubesc sotia, prietena, amanta…imi iubesc job-ul…dar …oameni buni …hai sa fim seriosi sa sa lasam romantismul…adica e frumos ce spune edwin markham…dar niste vorbe despre iubire nu inseamna iubire…un cantec despre iubire nu inseamna iubire…tot ce s-a spus despre iubire …nu este iubire…nu exista o carare spre adevar, iubire, dumnezeu sau cum vrei sa-i spui…adevarul este un lucru viu si nu poate fi captat de gandire care este doar un raspuns al memoriei…al experientelor trecute…asa ca…inainte sa spui:Te iubesc!…gandestete cine spune Te iubesc?????

  2. Valeu, Alex… dar ce este IUBIREA?
    Daca tu nu ai incredere decat in sensul propriu explicat prin dictionare, asta nu inseamna ca iubirea nu este, nu exista? Iubirea se simte, se traieste… nu se gandeste. Pardon, dragule, dar mai lasa reflexivul sa ia o pauza si mai apuca-te si de trait, de simtit !

  3. Intr-adevar nu exista carari spre adevar, iubire sau Dumnezeu, dar exista sufletul care ne apropie de toate astea. Cand spunem ca iubim ceva nu inseamna iubire, dar inseamna dorinta omului de a se apropia de tot ceea ce il inconjoara, dorinta lui de simti ca traieste si de a nu fi singur. Pentru ca asa e omul: face un cerc in jurul lui si acolo aduna tot ce are sens, tot ce il face fericit, tot ce el “iubeste”.

  4. Iubirea este atat de cuprinzatoare incat de cele mai multe ori nu iti dai seamna atunci cand o simti… traiesti prin iubire si sfarsesti a mai iubi atunci cand se incheie viata ta… nu conteaza ce forma imbraca iubirea: poti sa iubesti o persoana, un lucru, poti sa te iubesti pe tine insuti si tot iubire se cheama…

  5. Eu cred ca pana la urma, asa cum scrie si in biblie, la inceput a fost cuvantul; si cuvantul era la Dumnezeu… deci iubirea are formele ei de exprimare prin om.. iubirea se manifesta prin noi… in gesturile noastre pozitive, faptele noastre, gandurile noastre, atitudinile noastre…! poti sa cuprinzi in cerc sau poti sa nu faci nici un cerc… avem libertatea de a alege. E dovada faptului ca Dumnezeu ne iubeste! Putem alege. Bineinteles e doar un punct de vedere! Voi credeti ce vreti!

  6. “IUBIREA” – cuvantul care te face mai bun, asa simt eu care iubesc tot ce ma inconjoara, de la amintiri din copilarie, familie(copii, parinti, frati, sot) si terminand cu activitatea zilnica. Toate le iubesc in felul meu… cel mai mult IUBESC viata, deoarece D-ZEU a vrut sa fiu om, sa iubesc si sa fiu iubita!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here