Evenimente, cursuri, conferinte

Scoala de iluminare a lui Ramtha – invitatie la curs de initiere

Scoala de Iluminare a lui Ramtha – Ramtha’s School of Enlightenment – este o academie a mintii care ofera retreat-uri si workshop-uri pentru persoane de toate varstele si din toate culturile.

Folosind intelepciunea straveche, precum si ultimele descoperiri ale neurostiintei si fizicii cuantice, RSE ii invata pe studenti cum sa acceseze abilitatile extraordinare ale creierului pentru a ”Deveni o viata remarcabila®”

Invataturile lui Ramtha abordeaza intrebari fundamentale referitoare la existenta umana, originile noastre, destin si natura realitatii. Invataturile lui Ramtha nu sunt o noua religie si nici nu constituie pietrele de temelie pentru o noua biserica. Ele reprezinta un sistem de gandire care permite individului sa se implice in filozofia lui Ramtha si sa o experimenteze in mod direct.

Ce inveti

Pentru studentii RSE, iluminarea spirituala incepe cu cunoasterea sinelui si apoi cu descoperirea potentialelor care sunt blocate in identitatea din trecut.

In Scoala invatam cum sa ne imbunatatim viata si cum sa punem in practica disciplinele conducand realitatea noastra catre viitor, fara a ne limita la trecut. Astfel, noi nu traim printr-o “felie spirituala” din creier, ci ca fiinte nelimitate care urmeaza ceva ce odata a fost doar un vis.” JZ Knight

Invataturile lui Ramtha ofera o perspectiva unica asupra misterului vietii, care subliniaza faptul ca fiecare individ este responsabil pentru propria realitate, ca gandurile si atitudinea afecteaza si creeaza realitatea voastra si ca va puteti schimba viata schimband propriile ganduri.

Disciplinele lui Ramtha

Studentii sunt initiati in filozofie prin discipline (tehnici) concepute special de catre Ramtha si care transforma filozofia in experienta personala. Acest lucru permite studentilor sa experimenteze propriul lor adevar personal si sa nu mai depinda de convingerile, credintele sau vorbele altora.

Veti invata:

  • cum sa folositi remarcabila minte proprie
  • cum sa va creati propria realitate
  • cum sa va Creati Ziua R: sanatatea, avutia, bunastarea, destinul propriu
  • cum sa va schimbati viata

Atunci cand inveti sa fii prezent – cu adevarat prezent – in tot ceea ce faci, iti creezi o viata remarcabila. Si ce poti crea? Orice. Tu esti singurul creator al realitatii proprii. Tu alegi ceea ce vrei. Insa fara disciplina gandului, a atentiei focusate, dorintele tale raman fantezii indepartate, scufundate in nostalgie: ”Ce frumos ar fi fost daca…”

Pentru a fi prezenti trebuie sa scapam de toata genetica care tine spiritul blocat in trecut, in neputinta, in karma. Acesta este un antrenament al mintii si al intregii fiinte, de a alege constient, a aplica cu staruinta si a mentine atentia focusata pe ceea ce vrei sa creezi.

Atunci cand inveti toate acestea, miraculosul devine posibil si limitele dispar. Pentru ca toate acestea sunt produsul mintii, la fel ca intreaga realitate – oameni, locuri, lucruri, timpuri si evenimente – care constituie viata ta.

Marturii ale studentilor

“Sunt niste discipline extraordinare care pe mine personal m-au ajutat sa-mi creez realitatea constient. Imi cream realitatea si inainte, dar mai greu si cu un efort de concentrare mai mare.

După ce am accesat cunoasterea Maestrului Ramtha, viata are gust si sens. Prin discipline, am inceput in a reusi sa-mi creez ce vreau in 6 luni si am ajuns la a crea in cateva minute. Succes tuturor care vreti sa fiti creatorii constienti, responsabili si fericiti ai realitatii proprii.” N.G.

“Eu sunt studenta curenta la RSE de peste 10 ani. Pot sa spun ca viata mea s-a schimbat intr-un mod atat de radical… pentru ca eu m-am schimbat intr-un mod radical. Prin disciplinele practicate la RSE suntem in stare, in cel mai scurt timp (bineinteles fiind prezenti in timpul disciplinelor) sa ne schimbăm nu numai realitatea ci si ADN-ul – vindecarea este treapta de plecare in drumul spre iluminare. Te incurajez sa iei parte la un eveniment RSE. Iti va schimba viata total…” R.K.

”Scoala Ramtha este nu numai o scoala de iluminare, dar si o pepiniera pentru minti stralucite. Maestrul Ramtha stie intr-un stil propriu sa ne predea cele mai frumoase lectii care ne invata cum sa avem o viata remarcabila. Daca sunteti obisnuiti sa va vina totul de-a gata, nu mergeti la aceasta scoală. Dar daca vreti sa va schimbati, avand ca model acest Maestru deosebit, nu va ganditi de doua ori. Veti straluci ca un diamant dupa ce veti intelege cum functioneaza aceasta lume si veti pleca imbogatiti din aceasta scoala de propria voastra transformare.” M.M.

Pentru informatii despre Ramtha, JZ Knight si RSE intrati pe http://scoalaramtha.wix.com/romania

Pentru informații despre CURS 101 – O MINTE REMARCABILA si inscrieri intrati pe facebook.com/groups/157014044347373/

sau prin e-mail:

simina@netex.ro

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

5 comentarii

  1. Lucian spune:

    Ce program aveti ,unde si cat costa?

  2. Intra pe: https://www.facebook.com/groups/157014044347373/ si gasesti acolo toate informatiile

  3. Stela Lucuta spune:

    Vreau curs initiere Ramtha-scoala iluminarii

  4. Marilena Panaite spune:

    Buna ziua. As dori sa fac un curs la Scoala Ramtha de iluminare.As prefera sa fie in Oradea,deoarece este dificil pentru mine sa plec in alt oras din motive de sanatate. As vrea sa stiu cat cista cursul,cat dureaza si daca se tine si in orasul meu,Oradea. Va multumesc

  5. Badea Elena spune:

    Domnul Dumnezeul din mine saluta Domnul Dumnezeul din tine (voi)!!!Sunt Elena Marilena Badea si doresc informații despre această Scoala minunata (cat costa cursul si unde , când se tine)pe care aleg conștient sa o bifez ca experienta

    !Multumesc cu recunoștință!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *