atelier de relaxare
Evenimente, cursuri, conferinte

Atelierul de Relaxare: “Te iubesc!” incepe cu propria persoana.

Oboseala, agitatie, furie, irascibilitate, anxietate, ingrijorare, insomnie, dureri de cap, imunitate scazuta, dificultati de concentrare, neincredere in sine, vinovatie, kilograme in plus, fumat excesiv, nervi intinsi la maxim si lista continua… Iti suna cunoscut?

Traim intr-o lume extraordinara, plina de oportunitati, dar aceeasi lume e cea care ne programeaza pentru autodistrugere. Omul are nevoie sa invete sa se adapteze la secolul vitezei si asta inseamna ca a venit timpul sa isi trateze cu maxim respect cea mai de pret resursa: propria-i fiinta.

Termene limina exigente, sarcini tot mai numeroase, competitie, aglomeraţie, zgomot, ambuteiaje, graba, critica, asteptari, trend-uri, tonuri rastite, violenta… Zilnic, la job, in trafic, in viata sociala si personala, suntem supusi unor presiuni inimaginabile.

In punctul de intalnire cu nevoile noastre naturale, acestea creeaza in interiorul nostru tensiuni de tot felul pe care le caram dupa noi, fara ca macar sa ne dam seama. Cu fiecare pas drumul devine tot mai greu si ne miram de ce.

Inconstient, organismul nostru cauta continuu o adaptare si astfel ajungem sa consumam in exces carbohidrati, tigari, cafea, energizante, stimulente, sex cu persoane nepotrivite, sa aruncam banii pe lucruri de care nu avem cu adevarat nevoie, sa frecventam anturaje in care nu ne regasim doar pentru a nu fi singuri… si totusi, a doua zi sau intr-o zi de luni ne trezim din nou tristi si deprimati, cu senzatia ca ceva nu e la locul lui, ahtiati dupa o alta gura de aer proaspat.

Da, pentru ca toate acestea ne dau o falsa si trecatoare stare de bine. Mai mult, nu inseamna mai bine! Ai nevoie de o clipa de liniste si sinceritate fata de tine! Clipa care, intre noi fie vorba, te sperie. E posibil sa o eviti de multa vreme, pentru ca imediat ce ti-o acorzi te cuprind prea multe ganduri si sentimente care nu iti plac.

Dar asta se intampla doar pentru ca nu le cunosti sursa adevarata si nu stii cum sa le faci fata. Nu e vina ta ca totul se misca atat de repede, dar e de datoria ta sa ai grija de tine si sa stabilesti o legatura sanatoasa intre mediu si nevoile tale!

E un loc in interiorul tau in care esenta, mintea, sufletul si corpul se intalnesc. Acesta este psihicul, cea mai importanta casa a ta. Iar tensiunile amintite mai devreme parcheaza aici. Vine primavara, nu-i asa ca vrei sa traiesti intr-o casa curata, proaspata si luminoasa?

Te asteptam la Atelierul de Relaxare! Doua ore pe saptamana pot face diferenta in viata ta. Vei avea parte de o oaza de tihna in care:

  • Te vei destinde pentru a afla care sunt tensiunile care te afecteaza si sursa lor;
  • Vei depista care-ti sunt gandurile si comportamentele distructive;
  • Vei afla ce emotii negative sunt blocate in interiorul tau si cum te otravesc ele;
  • Vei descoperi unde anume in corpul tau iti cari grijile;
    apoi
  • Vei invata cum sa deblochezi si sa elimini aceste tensiuni;
  • Vei invata cum sa iti utilizezi corpul, gandurile si emotiile astfel incat acestea sa iti fie instrumente pentru evolutia ta;iar in final
  • Vei invata cum sa faci fata stresului si sa il utilizezi in beneficial tau;
  • Vei gasi caile prin care sa iti canalizezi energia creativ si constructiv;Iti vei dezvolta o trusa cu instrumente personalizate de igiena a psihicului pe care o vei avea la indemana oricand de acum incolo. Atelierul isi propune sa fie un proces de detoxifiere a psihicului si de invatare si insusire a unor metode de destindere a tensiunilor acestuia. Continutul sau se adapteaza in functie de nevoile fiecarui participant si se bazeaza pe:
  • tehnici si exercitii psihoterapeutice (vizualizare dirijata, descarcari de furie, psihodrama, dialog psihoterapeutic s.a.);
  • exercitii EFT (de deblocare a energiei);
  • exercitii NLP (recadrari si programare emotional-cognitiv-comportamentala) ;
  • exercitii de Yoga (posturi si exercitii de respiratie) ;
  • exercitii de stretching;
  • tehnici corporale (masaj, constientizare a senzatiilor);
  • sunete cu vibratii vindecatoare;
  • exercitii de cultivare a simplitatii;
  • exercitii create pe baza ultimelor descoperiri din neurostiinte.

Toate acestea se vor petrece intr-un cadru intim, echilibrat, armonios, de liniste si calm, presarat cu diverse arome, muzica si perne confortabile.

Atelierul este 100% practic si contine:

10 sesiuni de lucru (20 de ore);
Materiale de lucru incluse (planse, agende de lucru, instrumente de scris, pensule etc);
Suporturi de sesiune (cu exercitiile tehnoredactate).
Se vor alcătui patru grupe si fiecare va avea maxim 6 participanti.

Cand?

Din 29 februarie 2016, în fiecare luni, marti, miercuri sau joi (in functie de grupul din care vei face parte), de la 19:00 la 21:00, de-a lungul a zece saptamani.

Unde?

In Bucuresti, in zona Unirii. Locatia va fi comunicata participantilor.

Cat?

Investitia pentru participarea la acest atelier este de 500 ron.

* Natura acestui eveniment cere un inalt grad al coeziunii de grup, o asumare a implicării fiecarui participant de la prima pana la ultima intalnire, pentru a putea crea si mentine un spatiu de siguranta si incredere, ce maximizeaza eficienta tehnicilor abordate. De aceea, te poti inscrie doar daca te responsabilizezi sa parcurgi intregul program si faci plata aferenta.

Inscrierile pana pe 21 februarie beneficiaza de o reducere de 10 % si platesti doar 450 ron.

Cum ma inscriu?

Pentru inscriere, trimite e-mail la atelierulderelaxare@gmail.com si vei primi toate detaliile necesare, in functie de locurile disponibile. Orice alte intrebari legate de eveniment le poti trimite pe aceeasi adresa de e-mail.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

4 comentarii

  1. Calita spune:

    Cat o pensie!

    1. AtelierulDeRelaxare spune:

      Din pacate, da, in tara noastra sunt multe persoane cu pensii derizorii. Daca va aflati printre ele, locuiti in Bucuresti si doriti, trimiteti un mesaj la adresa de mail mentionata in articol si putem stabili doua sedinte gratuite. O zi frumoasa in continuare!

  2. Bianca spune:

    Foarte interesant!Sunt pasionata de asa ceva, sunt si eu viitor psihoterapeut, dar mi-as dori foarte tare sa veniti si in provincie.Sunt din Sibiu si sunt convinsa ca daca va faceti putina publicitate, veti avea clienti doritori.Abia astept sa vin la un atelier!

    1. AtelierulDeRelaxare spune:

      Buna, Bianca! Poti trimite datele tale pe adresa de mail mentionata in articol si vei primi detalii despre desfasurarea atelierului in afara Bucurestiului. O zi frumoasa in continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *