Eveniment Astrocafe: Noul tau Banivers

Publicat: 11 ianuarie 2016
Comentarii: Fără răspunsuri

Astrocafe.ro te invita la un workshop de Transformare, Constientizare si Creatie a Relatiei cu Banii, intr-un mod diferit:

Noul tau BANIVERS
Creativitate si Usurinta cu Banii 

17 ianuarie 2016, Bucuresti
Cu Dr. Nicoleta Svârlefus

Realitatea banilor din viata ta… Cum arata, cum se simte? Dar in jurul tau? Ce auzi, ce vezi legat de bani? Atatea povesti avem, (ne) spunem si ascultam despre bani, incat banii nu au loc de ele.

In fundal, detinem un “manual de semnificatii” atribuite banilor iar cu acestea re-cream iar si iar o realitate a lipsei.

Avem tot felul de puncte de vedere si definitii despre bani, preluate si invatate, dintr-o era a inconstientei, cand prea putini oameni realizau ca banii nu sunt altceva decat energie, nici mai buna nici mai rea decat orice alta formăade energie disponibila in experienta umana.

Printre altele, am invatat sa ne raportam la bani ca la o putere aflata in afara noastra, de care depindem, careia trebuie sa ne supunem, pentru castigarea careia e necesar sa luptam si sa ne sacrificam…

Baniverne…

…Banii sunt rai, nu sunt deloc in armonie cu spiritul si, daca te consideri spiritual, nu trebuie sa-ti doresti bani.

…Banii sunt sursa problemelor.

…Trebuie sa muncesti din greu ca sa primesti bani. Trebuie sa-i meriti.

…Banii sunt murdari, la propriu si/sau la figurat.

…Nu sunt destui bani pentru toti oamenii. Ei trebuie castigati, prin efort si competitie.

…Banii sunt (doar) materie.

…Banii te schimba, te fac un om rau.

Bla, bla…

Gata cu Banivernele…!

Hai sa identificam si curatam (macar) cateva dintre semnificatiile limitative atribuite banilor, sa aducem mai multa constienta in aceasta zona de viata, sa cream diferit, dintr-o noua energie, din alegere.

Cu putere, creativitate si… deschidere, posibilitati, permisivitate. Sa ne antrenam in a utiliza energia care ii creeaza si care noi suntem. Ne jucam cu convingerile si dincolo de ele, ne jucam si la propriu.

Daca e DA in corpul tau acum, daca vrei sa creezi un univers diferit al tau si al banilor, propriul BANIVERS pe care il

alegi, ingrijești si creezi cu bucurie, vino si tu!

Vreau si eu un nou BANIVERS!

Cand?

Duminica, 17 ianuarie 2016 – BUCUREŞTI, 10:30- 20:00h

Pe parcursul zilei vor fi pauze mici de cafea si o pauză de prânz, de cca 1h.

Unde?

Adresa le va fi comunicata participanţilor.

Cost  participare: 200 lei

Reduceri:

10% reducere/persoana (180 lei) pentru cei care finalizeaza înscrierea (completarea formularului de inscriere si achitarea integrala) pana pe 13 ianuarie inclusiv.

15% reducere/persoana (170 lei) pentru cupluri sau grupuri.

Inscriere:

Solicita formularul de inscriere la: Workshop@astrocafe.ro/0758 088 168 – Cristina Ciobanu, organizator si asistent workshop

Numarul de locuri fiind limitat, rezervarea unui loc se poate face numai prin achitarea integrala a taxei de participare si completarea formularului de inscriere. Locurile se vor ocupa in ordinea confirmarilor de plata.

Pentru alte informatii, iti raspundem cu drag pe email sau la telefon.

Pagina evenimentului pe FB: https://www.facebook.com/events/1039625496058369/

Te asteptam cu drag!

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *