luna plina hrana pentru visele tale
Dezvoltare personala

Luna Plină, 4 noiembrie 2017: Hrană pentru visele tale

Luna Plină în Taur din 4 noiembrie vine ca un moment de ajustare a drumului deja ales.

Am avut șansa să simțim ce ne dorim să manifestăm în lunile anterioare. Acum este momentul să ne aliniem intențiile, gândurile, energia în direcția manifestării viziunii  sufletului nostru.

Știm drumul, am început să-l vedem din ce în ce mai clar, pe tot parcursul anului. Acum e momentul să ne oprim puțin la stația de alimentare, să facem o verificare tehnică. Să evaluăm ce ne lipsește, ce avem nevoie cu adevărat, ce este prea mult, ce este prea puțin  în călătoria noastră.

Cântărim, căpătăm claritate, ancorăm și mai mult viziunea și vedem ce ingrediente mai avem nevoie. Este fertil solul pe care am plantat semințele? Temperatura este în regulă? Lumina, apa sunt suficiente?

La fel, este momentul să vedem dacă atitudinea noastră merge în direcția viziunii. Poate tot ce avem nevoie este să hrănim zilnic ceea ce am plantat. Cu vorba, gândul, fapta. Poate e nevoie să plantăm altceva sau să schimbăm terenul pe care am plantat.

Este momentul la această Luna Plină și pentru câteva întrebări incomode, ca de fiecare dată când ne aflăm într-un moment energetic de cotitură:

În ce aspecte mergem impotriva noastra? Unde ne autosabotăm? Ce putem schimba?
Ce păstrăm? De unde luam claritatea să diferențiem?

Reevaluare interioară la Luna Plină

E momentul să ne evaluăm și congruența interioară pe drumul ales. Suntem aliniați cu ceea ce vrem să manifestăm? Ceea ce vrem să manifestăm oglindește energia sufletului nostru, din bucuria de a fi și de a împărtași cu ceilalți cine suntem cu adevărat? Atunci, putem merge mai departe.

Cultivând perseverența pe drumul ales, e nevoie să ne aducem aminte că o plantă are nevoie să crească mult timp sub pământ înainte să poate fi văzută, în splendoarea frunzelor și florilor ei. De aceea, e important să primim acum și energia răbdării și să ieșim din energia de impacientare care poate lucra împotriva a ceea ce ne dorim să manifestăm.

În același timp, e momentul să ne privim în față toate fricile pe care le lăsăm să ne abată din drum. Dacă a venit momentul să înflorim, nu mai putem amâna asta, convingându-ne mental că trebuie să așteptăm momentul potrivit.

E nevoie să facem diferența între a aștepta cu adevărat momentul potrivit și a amâna în mod inconștient momentul potrivit din cauza fricii.

Iată și cardul pe care l-am extras pentru voi astăzi, scriind acest articol de Lună Plină (Wisdom of the Oracle):

exchanging gifts

“Urmează o perioadă productivă, plină de oportunități. Ai tot ce-ți trebuie pentru a le da curs. Pentru a face asta, e nevoie să acorzi timp, să îți pui în serviciu experiența și abilitățile și să îți pui tot sufletul în ceea ce urmează să faci. Ai tot ce îți trebuie să ai succes dacă te aliniezi cu Legea Atracției și te angajezi în dansul dintre a da și a primi, a face și a fi. Dacă lași frica să te ghideze, te vei secătui de energie și vei crea dezechilibru. Nu este un moment pentru acțiune compulsivă. E nevoie să-ți folosești darurile cu înțelepciune și să fii conștient de valoarea pe care ceilalți o aduc în viața ta.”

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *