uniunea sacra din interiorul nostru
Relatii

Uniunea Sacra din interiorul tau: masculin si feminin

Daca inima ta pare ca traieste continuu in asteptarea a ceva…atunci e momentul sa te intalnesti cu tine, pe un nivel mai profund, realizand uniunea sacra din tine. Pentru ca, de fapt, de tine ti-e dor. Ti-e dor sa inveti ce inseamna sa-ti vii in intampinare si sa te intalnesti pe tine, astfel incat sa-l poti intalni apoi pe celalalt, cu adevarat.

Uniunea Sacra a Masculinului si a Feminului

Pentru cei care au aceasta dorinta puternica a sufletului sa materializeze uniunea sacra intre masculin si feminin in domeniul relational, e nevoie in primul rand ca cele doua parti din interior sa se imputerniceasca una pe cealalta.

E nevoie sa ajungem la uniunea scara din interiorul nostru pentru a o putea materializa in afara.

E nevoie sa incetam abuzul. E nevoie sa lasam femeia interioara sa vorbeasca si sa ofere viziunea creatiei inimii sale.

Apoi, e nevoie sa punem masculinul interior in slujba acelei viziuni. E nevoie sa mangaiem femeia obosita si care a invatat sa se defineasca doar prin altii. Si sa o invatam ce inseamna sa stralucesti in lume, doar prin ceea ce esti in interior si sa fii impreuna cu altii care stralucesc asemeni tie.

E nevoie sa luam barbatul din interior obosit de lupta, satul de a demonstra si de a se autoconfirma. Si sa-i punem capul in poala si sa-l mangaiem si sa-i spunem ca este in regula chiar si cand da gres. Ca poate invata sa se bucure de viata, chiar daca nu-si atinge mereu obiectivele atat de inalte si de pretentioase.

E momentul sa lasam aceste doua parti din noi sa se vindece una pe alta si sa se sustina. Barbatul si femeia din interior, mama si tata din celulele noastre, modelul relational deprins si pus in practica pana acum, la nivel colectiv.

Sa lasam aceste doua parti sa lucreze impreuna, dupa secole in care au lucrat una impotriva alteia. Sa lasam sa se vindece aceasta rana a separarii intre masculin si feminin.

Doua aspecte care se cauta si se completeaza in mod natural, cu toate astea doua aspecte care se abuzeaza continuu in interior si desigur in afara noastra.

Vindecarea femininului si a masculinului

Daca esti femeie, lasa-ti inima sa planga de durerea barbatilor pe care i-ai abuzat in viata ta si pe care i-ai lasat sa te abuzeze.

Plangi de durerea celor care te-au tratat mai putin decat zeita care esti si de durerea ta, pentru ca nu ai stiut cine esti cu adevarat.

Plangi si iarta-te si iarta-i si pe ei, caci nu stiu ce au facut. Ca au ramas prinsi in durerile lor care i-au deconectat de la inima si i-au indepartat de Mama Divina. Cea care ii tine la sanul ei si pe cei ce indraznesc sa abuzeze sacralitatea femininului.

Daca esti barbat, plangi pentru fiecare femeie pe care ai abuzat-o. Plangi pentru fiecare moment in care te-ai lasat castrat si invalidat de femininul din viata ta. Din vinovatie fata de femininul pe care l-ai ranit altadata.

Plangi pentru ca te-ai indepartat de blandetea fermitatii si a limitelor sanatoase de care furia feminina are atata nevoie cateodata. Plangi pentru tot ce ai urat, ai detestat, ai respins la principiul feminin.

O noua etapa

Si fie ca esti femeie fie ca esti barbat, plangi pentru toate vietile in care ai manifestat o polaritate sau alta. Pentru vietile in care ai fost victima sau persecutor, abuzat sau abuzator. Le avem pe toate in noi.

Continuam in interior un razboi surd care mentine iluzia separarii dintre masculin si feminin in fiecare zi.

Lasa Iluzia sa treaca. Ramai in adevar. Cauta-te pe tine, uneste in Mariaj  Cosmic femeia si barbatul din interior.

Invata cantecul Uniunii Sacre dintre Divinul Masculin si Feminin. Este cantecul pe care sufletul tau il canta inimii persoanei iubite, chemandu-va unul pe celalalt intr-o noua epoca, a relatiilor sacre in care onoram Divinitatea din noi si din celalalt, la fiecare pas.

Pentru a face impreuna calatoria de vindecare a masculinului si a femininului din noi, va astept cu drag la webinarul “Masculin si Feminin, in Uniune Sacra” din 27 iulie 2017.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Cu siguranta trebuie sa ajungem la un punct in care sa ne simtim confortabil noi cu noi insine.

    1. Absolut, Ioana, sunt de acord.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *