Am revenit cu un nou concurs online pe care il desfasuram impreuna cu partenerii nostri de la Editura Herald.

Asteptam sa ne trimiteti sub forma de comentariu la acest articol, raspunsul la urmatoarea intrebare:

Care este ultima care de dezvoltare personala pe care ati citit-o?

Premiu: Veti putea primi, prin tragere la sorti urmatoarele 2 carti oferite de Editura Herald:

Perioada de desfasurare: 21 – 27 mai 2013

Castigatorul va fi afisat pe site in dimineata zilei de 28 mai 2013, in cadrul acestei pagini de concurs. Din momentul in care va fi afisat, castigatorul are la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care au participat si adresa de livrare a cartilor. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim !

Castigatoarea este Adriana Buges. Felicitari!

33 COMENTARII

 1. Cel mai curand am citit “Trezirea inteligentei ”
  Autor: KRISHNAMURTI JIDDU , editura Herald, nu stiu daca se incareaza neaparat in genul de “dezvoltare personala”, dar e o carte a cunoasterii omului, umanitatii, o carte a dialogurilor cu cele mai importante personalitati ale lumii.

 2. “Cum sa dobanditi incredere si putere in relatiile interumane” – Les Giblin. Este o carte care m-a invatat sa vorbesc mai putin, sa ascult mai mult si mai atent si sa le acord importanta celor din jur. Este foarte important sa le aratam celorlalti importanta pe care o reprezinta si, putem face asta doar ascultandu-i cu atentie.

 3. Ultima carte de dezvoltare personala citita de mine se numeste “Traieste inspirat si da mai departe”; este o carte ce cuprinde pe langa citate, care au ghidat anumite actiuni ale unor mari personalitati, principii esentiale pentru dezvoltarea personala, cat si sfaturi care, din punctul meu de vedere, pot fi luate ca adevarate retete de succes sau de implinire personala. O carte extraordinara, condimentata cu putin umor, pe care o recomand tuturor celor care nu se multumesc cu putin in viata!

 4. Ultima carte de dezvoltare personala pe care am citit-o este ,,Putere nemarginita” scrisă de Anthony Robbins, o carte care te invata cum sa-ti pui mintea la treaba pentru a dobandi sau a creea tot ce iti doresti in viata.

 5. Buna, ultima carte care am citit-o Vortexul si Legea atractiei?sau poate Introducere in NLP…sincer le-am citit alternativ. Nu ma puteam decide pe care sa o citesc prima. Mi-au placut amandoua .Totul depinde de noi si de realitatea noastra……Bunatatea este la origini.

 6. „Regăsirea puterii interioare”- ghid practic de psihologie cuantică de Niculina Gheorghita

  PS: cred ca am sa castig, ptr. ca EXACT acestea doua au fost titlurile la care m-am oprit, care m-au atras “din prima”, cand am citit oferta editurii !!! Doamne ajuta !

 7. Cartea pe care am citit-o de acest gen se numeste Meditatia si viata cotidiana. Este o carte interesanta si impresioneaza prin continutul ei.

 8. Am citit cartea cu titlul Cum sa ne comportam cu persoanele dificile si am ramas uimit de ceea ce am gasit acolo. Am gasit lucruri care m-au impresionat si multe dintre ele le pun acum in aplicare si dau rezultate. Asadar, aceasta carte si-a atins obiectivul.

 9. Am citit “Puterea propriului spirit” de Sonia Choquette,am terminat-o in urma cu 3 zile.Si am si inceput o alta minunata carte ,tot de Sonia Choquette-“Lectiile si scopul sufletului”…..O port cu mine pretutindeni……

 10. “Descopera forta din tine” de Tony Robbins este ultima carte de dezvoltare personala pe care am citit-o si pot spune ca ramane in topul preferintelor mele. Este una dintre cele mai motivationale carti scrise vreodata si daca ar trebui sa recomand cuiva o singura carte de dezvoltare personala, cu siguranta aceasta ar fi aceea.

 11. Am citit carte Trucuri psihologice pentru parinti. Este o carte care m-a ajutat sa-mi dau seama ca viata trebuie pastrata si sa apreciez ce imi ofera. Aceasta carte a reusit sa ma schimbe pe mine ca adolescenta.

 12. Ultima carte de dezvoltare personala pe care am citit-o a fost “Puterea Prezentului” de Eckhart Tolle.Aceasta carte mi-a influentat modul de a trai si intreaga mea dezvoltare ulterioara,parerea mea este ca e mai mult decat o simpla carte,este energie pura.

 13. Cartea care mi-a placut foarte mult si pe care o recomand tuturor cunoscutilor este “Cel mai bogat om din Babilon”. Pur si simplu mi-a schimbat modul in care percep banii si educatia financiara, care este o parte foarte importanta a educatiei noastre. Poate fi inteleasa foarte usor si de copii, nu doar de adulti, lucru care mi se pare excelent, mai ales ca multi copii sunt mai deschisi spre educatia financiara.

 14. Am citit cartea cu titlul CARTEA GESTURILOR, PETER COLLETT si mi-a placut in mod deosebit. Am invatat cum sa citesc fiecare gesp pe care il fac semenii mei si il comentez in gand. De multe ori raman uimit de inteligenta puternica a psihologilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here