Libraria online Librex.ro si Damaideparte iti propun un nou concurs.

Poti castiga un pachet cu cartile lui Dalai Lama, care contine urmatoarele titluri: “Despre fericire, viata si multe altele”, “Emotii vindecatoare”, “Emotii distructive”, oferite de Librex.ro.

Iata ce trebuie sa faci:

Asteptam sa ne trimiti, sub forma de comentariu la acest articol, citatul tau preferat din intelepciunea lui Dalai Lama.

Premiu: Vei putea castiga, prin tragere la sorti, un pachet cu cartile lui Dalai Lama: “Despre fericire, viata si multe altele”, “Emotii vindecatoare”, “Emotii distructive”. Vom desemna doi castigatori.

Perioada de desfasurare: 9-16 iunie 2015.

Persoana care va castiga aceasta carte va fi afisata pe site in dimineata zilei de 17 iunie, in cadrul acestei pagini de concurs.

Din momentul in care va fi afisat, castigatorul are la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care a participat si adresa de livrare a cartii.

Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti.

Va multumim!

CASTIGATORI:

DIANA
RADU DOBRE

24 COMENTARII

  1. Unul dintre citatele mele preferate este: ”Daca vrei ca cei din jur sa fie fericiti, arata-le compasiunea ta. Daca vrei sa experimentezi fericirea proprie, arata-ti tie compasiune.”

  2. “Este necesar sa-i ajuti pe ceilalti nu doar in rugaciunile zilnice ci in viata de zi cu zi. Daca vedem ca nu-i putem ajuta pe ceilalti, atunci trebuie cel putin sa nu le facem rau.”

  3. Oricare dintre citatele care mi-au ajuns la urechi este o sursa de inspiratie. In ce ma priveste, as dori sa nu uit atat de des indemnul: “Cand pierzi, nu pierde si lectia!”.

  4. „Să reflectăm deci la ce e cu adevărat valoros în viață, la ce dă sens vieții și să ne stabilim prioritățile pe baza răspunsului. Scopul vieții noastre trebuie să fie pozitiv. Nu ne-am născut cu scopul de a aduce necazuri, de a face rău altora. Ca viața noastră să aibă însemnătate, cred că trebuie să ne dezvoltăm calitățile pozitive, esențiale pentru oameni – căldura, bunătatea, compasiunea. Atunci viața noastră va căpăta mai mult sens și va fi mai împăcată – mai fericită.“

  5. ,, Atunci când simţim dragoste şi bunătate faţă de cei din jurul nostru, nu doar că-i facem pe alţii să simtă acest lucru, dar ne ajută pe noi să ne dezvoltăm iubirea şi pacea interioară. ”

  6.   “Adevărata schimbare este cea interioară; lasă lumea exterioară așa cum este ea.”
    Cât adevăr în câteva cuvinte simple și ce dificil să înțelegi semnificația acestora și să aplici regula pentru o viață mai tihnita și mai fericita.

  7. ”Cand te raneste o sageata otravita important este s-o scoti mai intai;nu e momentul sa te intrebi de unde vine,cine a tras-o sau ce otrava poarta”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here