libris.ro

 

castiga cartea "ma dor stramosii" - editura philobia
castiga

Prin intermediul concursului online de mai jos, poti castiga cartea “Ma dor stramosii – Psihogenealogia sau cum sa ne schimbam viitorul cunoscandu-ne trecutul” oferita de Editura Philobia.

Asteptam sa ne trimiti sub forma de comentariu la acest articol, raspunsul la urmatoarea intrebare:

Cine sunt autorii cartii “Ma dor stramosii”Editura Philobia?

Premiu: Vei putea castiga, prin tragere la sorti, un exemplar al cartii “Ma dor stramosii”.

Daca doresti sa citesti mai multe despre aceasta carte, apasa aici.

De asemenea, daca doresti sa citesti recenzia acestei carti, apasa aici.

Perioada de desfasurare: 11 aprilie – 17 aprilie 2014

Persoana care va castiga aceasta carte va fi afisata pe site in dimineata zilei de 18 aprilie, in cadrul acestei pagini de concurs.

Din momentul in care va fi afisat, castigatorul are la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care a participat si adresa de livrare a cartilor.

Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti.

Va multumim!

 Castigatoarea este Anghel Alexandra!

58 COMENTARII

  1. Autorii cartii “Ma dor stramosii” – Psihogenealogia sau cum sa ne schimbam viitorul cunoscandu-ne trecutul” oferita de Editura Philobia, sunt Patrice van Eersel si Cathrine Maillard.

  2. Autorii cartii “Ma dor stramosii – Psihogenealogia sau cum sa ne schimbam viitorul cunoscandu-ne trecutul”sunt Patrice Van Eersel si Catherine Maillard.Multa bafta tuturor.
    Mirela

  3. Autorii cartii “Ma dor stramosii”-Psihogenealogia cum sa ne schimbam viitorul cunoscandu-ne trecutul” sunt Patrice Van Eersel si Catherine Maillard!!

  4. Imi cer scuze ca intreb: “nu-i asa ca PAMANTUL este rotund 🙂 ?”
    Autorii cartii mai sus mentionate sunt Patrice Van Eersel si Caterine Maillard. Cartea, dupa titlu, pare a fi interesanta. M-as bucura sa fi raspuns corect SI sa castig un exemplar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here