[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

concurs editura vidia
concurs editura vidia

Primul concurs al acestui an vine cu un indemn catre lecturarea cartilor de dezvoltare personala de la Editura Vidia.

Asteptam sa ne trimiteti sub forma de comentariu la acest articol, raspunsul la urmatoarea intrebare:

Care este prima carte pe care v-ati propus sa o cititi in acest an?

Premiu: Veti putea primi, prin tragere la sorti cate un exemplar din cele 4 oferite de Editura Vidia al cartii “Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul” de Robin S. Sharma.

Perioada de desfasurare : 8 – 15 ianuarie 2014

Cei 4 castigatori vor fi afisati pe site in dimineata zilei de 16 ianuarie 2014, in cadrul acestei pagini de concurs. Din momentul in care vor fi afisati, castigatorii au la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care au participat si adresa de livrare a cartilor. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim!

Premiile vor fi acordate cu conditia sa fiti inscrisi la newsletterul nostru.

Cei 4 castigatori sunt:       Alina Madalina

                                              Irina

                                              Ursul

                                              Stancu Daniela

Felicitari castigatorilor![/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

86 COMENTARII

 1. Am citit deja o carte in acest an. Acum sunt la a doua si se numeste „Cautarea neincetata a sufletului meu calator, Roxana Anghel”. Apoi ma asteapta „Daca dragostea ar putea gandi, Alon Gratch”

 2. Sunte deja la a doua carte anul acesta : Castelul, Biblioteca, Puscaria de Dan C.Mihaescu. Sper ca ce-a de-a treia sa fie Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul :).
  La multi ani !

 3. Am inceput sa citesc prima carte se numeste : „Mi-as schimba viata, daca as avea mai mult timp”- Doreen Virtue.
  Un ghid practic pentru a face ca visele să devină realitate.

 4. Am inceput deja „Echilibrul emotional” a lui Roy Martina, dar vreau sa citesc si “Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul” de Robin S. Sharma despre care am aflat ca e o carte de referinta.

 5. Prima carte pe acest an Descopera-ti destinul cu Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul ;am citit deja Calugarul care si-a vindut ferariul,dar vreau s-o fac cadou unei prietene care stiu sigur ca are nevoie de invataturile din aceasta carte.

 6. Imi propusesem sa citesc „Maestrul si Margareta” de Bulgakov, „rezolutie” care s-a si realizat. Apoi am citit volumul I din „O mie si una de nopti”, iar pe al doilea abia ce l-am inceput. 🙂

 7. Voi continua sa citesc din cartea lui Eckhart Tolle Puterea prezentului, pe care am citit-o anul trecut si o deschid mereu pentru a cauta ceva nou, inca neinteles. si pentru a repeta lectia pana este invatata. Iar dupa ce am citit intrebarea, pentru care va sunt indatorata, raspunsul care a venit a fost: Manual de limbaj gestual romanesc, al Asociatiei Surzilor din Romania. cred ca i-a venit randul.
  Va doresc un an bun cu multe articole de calitate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here