“Profetiile de la Celestine” este un film care vorbeste despre schimbarile spirituale care au loc la nivelul intregii umanitati la acest inceput de secol. Si despre schimbarile pe care e bine sa le facem fiecare dintre noi, la nivel individual, pentru a putea accesa un nou nivel de constientizare, de evolutie spirituala, de perceptie a Universului si a vietii.

Mai jos sunt cele 9 “profetii” care au schimbat si vor continua sa schimbe realitatea in care traim si pe care e bine sa le aplicam fiecare in vietile noastre si sa le transmitem mai departe celor din jur:

  • Descoperim ca traim intr-o lume extrem de misterioasa, a coincidentelor si sincronicitatilor care par a ne fi destinate.
  • Cu cat mai multi dintre noi se trezesc catre mister, ne vom crea o noua viziune asupra vietii, si vom recunoaste ca universul este energie si sacralitate.
  • Vom descoperi ca totul in jurul nostru este format dintr-o energie divina pe care incepem sa o simtim si sa o intelegem.
  • Oamenii s-au simtit nesiguri si deconectati de la aceasta sursa sacra de energie si au incercat sa-si procure energia dominandu-i pe ceilalti. Aceasta lupta este responsabila pentru toate conflictele umanitatii.
  • Singura solutie este sa restabilim legatura personala cu divinul, sa trecem printr-o transformare magica care ne va umple cu energie si dragoste, si va extinde perceptia noastra asupra frumosului si ne va ridica catre un nou nivel de constientizare.
  • Astfel, putem sa ne debarasam de tiparul controlului si sa descoperim adevarul, misiunea pentru care suntem cu totii aici, aceea de a ajuta umanitatea sa evolueze catre acest nou nivel de perceptie a realitatii.
  • In urmarirea acestui scop,vom descoperi intuitia care ne va arata unde sa mergem si ce sa facem si, daca ramanem deschisi, se vor produce sincronicitati care vor deschide usile misiunii noastre.
  • Cand suficienti oameni intra in acest curent evolutiv, daruind energie sinelui superior al fiecarui om intalnit,vom trece intr-un nou stadiu in care trupurile noastre vor functiona la un nou nivel de perceptie si energie.
  • In felul acesta participam la lunga evolutie, de la Bing-Bang pana la scopul suprem al vietii: energizarea corpurilor noastre, generate dupa generatie, pana cand vom putea patrunde intr-un paradis pe care il putem vedea in sfarsit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here