Astrologie

Luna plină în Pești, 21 septembrie 2021: Claritatea vine din inimă

Luna Plină din Septembrie ne ajută să ne conectăm la sensibilitatea, creativitatea și intuiția noastră.

Luna Plină din Pești este legată de evenimente care s-au întâmplat în septembrie la luna nouă în Fecioară dar și de evenimentele de la jumătatea lui martie, la Luna Nouă în Pești.

Putem spune că Luna Nouă în Pești din martie a marcat începutul energiei care acum și-a atins vârful. E important să vedem ce legături sunt între luna martie și acum. Acum este un moment bun să eliberăm energiile procesate din martie. E momentul să eliberăm ceea ce nu mai vrem să ținem strâns și să trimitem Iubire și recunoștință acelor aspecte, sub energia Lunii Pline.

Claritatea vine din inimă

Neptun, planeta iluziilor, a viselor și a intuiției este foarte activă acum, la Luna Plină. Când Neptun este activ, putem simți că suntem înconjurați de ceață. Ca și cum înaintăm printr-o pădure deasă, în imposibilitatea de a vedea ce se află înaintea noastră. Poate fi dificil să luam decizii sau să gândim cu claritate.

De aceea, e recomandat să ne lăsăm inima să ne ghideze. Încercând să înțelegem lucruri cu mintea rațională, vom adăuga confuzie întregului proces. Dacă permitem gândurilor să se oprească pentru un moment și ne permitem să simțim, putem să intrăm în contact mai profund cu intuiția noastră. Cu acel sentiment că “știm”, fără o dovada concretă sau un motiv pentru a te simți așa cum te simți.

Acesta este locul spre care ne cheamă Luna Plină din septembrie să mergem. Să ieșim din rațional și să ajungem în spațiul intuiției. Să ne deconectăm de la a căuta dovezi și să ne permitem să ne conectăm cu ceea ce simțim.

Emoțiile noastre nu sunt adevărul nostru, dar sunt mereu valide și ne pot fi ghizi spre ceea ce avem nevoie să explorăm la un nivel mai profund. Însă pot fi amăgitoare și ne pot scoate din adevăr. Mai ales atunci când le etichetăm și le judecăm. E nevoie doar să le permitem să existe. Să le imaginăm ca pe niște vizitatori care vin și pleacă. Și care vor doar să fie văzute și auzite.

Energia apei ca sprijin energetic

Pentru că Neptun este conectat cu toate apele și oceanele, putem fi sprijiniți mult de energia apei în aceste zile, dacă petrecem timp lângă o apa, ne programăm apa de băut cu intenții pozitive sau rugăciuni.

La fel, toate proiectele și preocupările artistice sunt sprijinite în această perioadă. Pentru cei cu proiecte creative de lansat în perioada următoare, acum există suport deplin.

Pe lângă activarea intuiției și a creativității, în această perioadă ne putem simți copleșiți sau instabili emoțional.

Acest lucru se poate manifesta și ca nevoia de a scăpa de realitate sau de presiunea vieții noastre. Deși unele forme de escapism pot fi sănătoase în anumite doze, altele ne pot face rău. Dacă simțim nevoia de a evada din ceva, e important să ne oferim ajutoare sănătoase precum meditația, a ține un jurnal, a citi o carte buna sau a vedea un film.

Putem evada însă doar până când realitatea vine bătând la ușa noastră din nou. Luna Plina este un moment bun să punem capăt obiceiurilor nesănătoase sau alegerilor care nu sunt în acord cu binele nostru mai înalt. Încrederea în propria intuiție ne va arăta cum să navigăm prin toate schimbările pe care e nevoie să le facem.

Emoțiile pe care le simțim nu sunt întotdeauna adevărul nostru mai înalt, însă sunt parte a experiențelor noastre umane. A ne permite să simțim întregul curcubeu al emoțiilor umane ne ajută să devenim mai deschiși, cu mai multă compasiune și non-judecată. A ne decodifica emoțiile la un nivel mai înalt ne ajută să ne explorăm ritmurile emoționale, în același timp în care rămânem în contact cu adevărul mai înalt. Și să nu uităm, claritatea adevărată vine întotdeauna din inimă.

Adaptare: foreverconscious.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *