Astrologie

Eclipsa de Lună în Săgetător, 26 mai 2021: Schimbarea e singura constantă

Eclipsa de Lună în Săgetător din 26 mai 2021 este un eveniment celest rar. Eclipsele sângerii sunt rare și se numesc astfel datorită culorii roșii pe care o are luna în momentul eclipsei totale.

Ultima oară când am avut o asemenea eclipsă a fost în ianuarie 2019. Ele aduc schimbări bruște și nevoia de a merge într-o direcție nouă.

E posibil să observăm că ceva major se va elibera din viața noastră, așternându-ne o cale nouă în față, chiar dacă poate nu căutam în mod activ o schimbare.

Eclipsele ne duc exact acolo unde avem nevoie să fim. Ele reprezintă portaluri care ne împing către următorul capitol al evoluției sufletului. De cele mai multe ori, reprezintă și un salt cuantic spre o nouă stare de conștiență. E nevoie însă să avem încredere că ceea ce pleacă acum din viețile noastre este spre binele nostru suprem, chiar dacă este provocator.

Această eclipsă de Lună în Săgetător este parte dintr-un ciclu care a început în mai 2020. Săgetătorul guvernează înțelepciunea. Energia sa permite să ne focalizăm pe perspectiva de ansamblu și să vedem lucrurile dintr-un punct de vedere mai larg. Săgetătorul ne permite să ne stabilim intențiile și să țintim în acea direcție, chiar dacă știm că nu este întotdeauna în controlul nostru locul unde va ateriza intenția noastră.

Această eclipsă de Lună în Săgetător încheie ciclul care a început în mai 2020. Putem privi în urmă și onora locul unde a căzut săgeata trimisă atunci, chiar dacă nu e locul în care credeam noi că va ajunge. Foarte curând va veni momentul setării unei noi intenții și o nouă aventură va apărea la orizont.

Eclipsele vin în pereche, iar sora acestei eclipse este eclipsa solară din 11 iunie. La acea eclipsa ne vom putea seta intențiile și porni într-o nouă aventură, pe baza a ceea ce curățăm acum.

La această eclipsă, putem afla secrete sau informații ascunse care ne pot inspira schimbare sau transformare. Putem căpăta astfel claritate și răspunsuri legate de locul spre care mergem și de următorii pași.

Emoțiile întunecate pot ieși acum mult mai mult la suprafață. Umbrele care stăteau în spatele scenei vin acum la lumină. E nevoie să onorăm emoțiile care ies acum la suprafață iar dacă ne simțim copleșiți, avem nevoie de spațiu și compasiune până când energiile eclipsei se vor estompa.

De partea cealaltă a energiei eclipsei, lucrurile vor fi mai clare și va fi mai ușor să ne explicăm anumite emoții. E posibil însă să nu ajungem de partea cealaltă a energiei până la eclipsa solară, așa că e nevoie să aducem răbdare și înțelegerea că e doar o perioadă mai intensă.

Puterile noastre intuitive sunt amplificate în această perioadă. Suntem încurajați să ne mutăm focalizarea din 3D și să intrăm în lumea nevăzută a spiritului, a conștiinței înalte și a posibilităților infinite.

Eclipsele sunt evenimente magice și daruri de la Univers care ne duc acolo unde avem nevoie să fim. Ne provoacă să mergem spre o nouă etapă, aduc schimbări și oportunități de a avansa pe calea sufletului. Ne reamintesc de ce suntem aici, care este misiunea sufletului și cum putem merge la nivelul următor.

Să folosim această eclipsă pentru a ne conecta la Sinele autentic. Transformarea continuă este parte din călătoria noastră pe Pământ și ceea ce ne duce mereu la nivelul următor.

Adaptare: foreverconscious.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Mulțumesc cu recunoștință și infinită iubire 😘♥

    1. Cu bucurie, Geta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *