Luna Plină în Scorpion 19 mai 2019 transformarea începe cu lucrurile mici
Ascensiune spirituala

Luna Plină în Scorpion, 19 mai 2019: Transformarea începe cu lucrurile mici

Luna plină în Scorpion din 19 mai este una din cele mai puternice și transformatoare luni pline. Pentru că Scorpionul este semnul morții, al renașterii și al transformării spirituale.

E momentul să decojim straturile ego-ului pentru a ne revela mai mult din sinele autentic. Măștile ni se vor dezmembra, la fel și poverile. Suntem susținuți să le eliberăm și să rămânem liberi.

Nu mai e nevoie să ne cărăm poverile. Nu mai e nevoie să rămânem blocați. Sau să trăim departe de adevărul a cine suntem cu adevărat. Ia aer adânc în piept și lasă să plece toate aceste programe.

Eliberare și transformare

Ia-ți timp să te retragi în interior, în liniștea inspirației și expirației tale. Acolo unde se întâmplă eliberarea. Acolo, permite-ți să decojești straturile. Să lași atașamentele să plece. Meriți asta.

Toate lunile pline sunt momente de eliberare, dar Luna Plină din Scorpion este un prilej de a sta cu noi și medita cu adevărat. Putem vedea ce ne reține, ce ne provoacă durere și ce avem nevoie să curățăm pentru a trăi la adevăratul nostru potențial.

Cum se simte energia de a trăi la adevăratul potențial? Cum se simte atunci când începem să trăim dintr-un spațiu al autenticității? Cine devenim? Acestea sunt întrebările pe care Luna Plină în Scorpion ni le adresează.

Energia Scorpionului nu se preocupă de ceea ce faci, ci de cum faci ceea ce faci. Sufletul tău a venit în viața aceasta cu un plan care nu conținea detaliile omenești.

Călătoria Sufletului pe Pământ

Sufletul tău a venit să învețe, să experimenteze, să simtă, să-i învețe pe ceilalți și de la ceilalți dar, cel mai important, a venit pentru aventură. Depinde de tine să realizezi ce aventură vrei să trăiești. Depinde de tine să-ți iei sufletul în călătoria vieții tale.

Sufletul tău știe că, indiferent de calea, alegerile, acțiunile și deciziile tale, contează ce faci tu din toate astea. Nu există căi greșite. De fapt, și experiențele bune și cele rele, și cele mari și cele infime ne aduc înapoi în aliniere la calea noastră. Nu există alegeri greșite, ci alegeri pe care e nevoie să le facem în fiecare zi.

În fiecare zi decizi cum privești lumea. În fiecare zi decizi dacă vei încerca ceva nou sau dacă te duci înapoi în zona de confort. Nicio alegere nu e mai bună decât cealaltă.

Viața este plină de alegeri și indiferent ce alegi, e nevoie să-ți amintești că totul face parte din aventura pe care ai ales-o.

Este o energie grea în jurul acestei luni pline, care ne va cere să ascultam profunzimile inimii și sufletului nostru. E nevoie să fim blânzi cu noi și să permitem magiei lunii pline să-și facă treaba.

Dacă îți acorzi un moment să stai nemișcat, Luna îți va arăta ce ai nevoie să eliberezi, astfel încât să devii mai mult din cine ești, liber de lanțurile sociale, ale gândurilor și așteptărilor.

Răspunsurile pe care le cauți nu sunt în afara ta și nu sunt răspunsuri fabuloase, mari, nemaiîntâlnite, extraordinare. Răspunsurile pe care le cauți sunt deja în inima și sufletul tău sunt simple și sunt acolo în fiecare zi. Însă, pentru că sunt cu noi în fiecare clipă, ne este greu să le vedem.

Adevărurile simple și pure legate de cine suntem, de scopul nostru, de planul sufletului nostru sunt acolo, în fața noastră, privindu-ne în ochi, în fiecare zi.

Când ne focalizăm pe lucrurile mărunte, lucrurile mari par că au grijă de ele singure. Atunci când te gândești la cum poți păși în măreția ființei tale, începe cu lucrurile mici. Cu lucrurile de zi cu zi, cu lucrurile cu care îți petreci cel mai mult timp. Observă cum te ajută să-ți transformi lumea din interior în exterior.

Într-o lume focalizată pe a avea din ce în ce mai mult, ne-am obișnuit să trecem peste magia de fiecare zi. Depinde de noi să ne găsim adevărul, miracolele și recunoștința în lucrurile de zi cu zi.

Este timpul să explorăm transformarea profundă, este momentul să ne focalizăm nu pe ceea ce facem, ci pe cum facem. Și să ne aducem aminte că suntem pe calea cea bună.

Adaptare: www.foreverconscious.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *