codul lui moise
Spiritualitate

Codul lui Moise

codul lui moise
codul lui moise

Filmul porneste de la ideea ca revelatia pe care a avut-o Moise nu poate fi inteleasa fara un cod.

Atunci cand o voce i-a vorbit spunandu-i sa mearga la faraonul Ramses pentru a cere eliberarea poporului evreu din scalvie, Moise a intrebat de la cine vine revelatia si a primit raspunsul “Eu Sunt Cel ce Sunt”. Filmul propune o alta interpretare a acestui raspuns.

“Pentru prima data personalitati cunoscute, academicieni, psihologi si filosofi au dezvaluit legile lui Moise si modul cum tu te poti folosi de energia lui pentru a-ti schimba viata…

Astazi avem puterea de a ne distruge lumea de multe ori, dar codul lui Moise descatuseaza un nou tip de putere. Una de a crea lumi, si una care ne poate ajuta sa ne indeplinim destinul nostru individual si colectiv.

Daca Dumnezeu chiar este in fiecare dintre noi, atunci se poate spune ca fiecare dintre noi e o intrupare divina. Daca asta este adevarat, care ar fi posibilitatile noastre? Ce putem noi crea?”

Filmul vorbeste despre trei chei pe care aveam nevoie sa le cunoastem pentru a debloca experienta de a fi o intrupare a divinitatii, astfel ca in cele din urma sa o simtim in corpurile noastre. Cele trei chei sunt: a oferi, unitatea si destinul.

In final, filmul propune o metoda prin care fiecare poate folosi noua interpretare a numelui lui Dumnezeu pentru a aduce in viata sa ceea ce este cu adevarat important.

Desi la prima vedere traducerea lui “I AM THAT I AM / I AM THAT, I AM” nu suna foarte bine in romaneste, ea se justifica pana la sfarsitul filmului. Asadar, va invitam sa vedeti acest film despre Codul lui Moise.

 

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. simona rodica johansson spune:

    Acum cativa ani am vizionat acest documentar, mi s-a parut obiectiv si excelent. Iar formula, cunoscuta sub numele de Codul lui Moise imi pare spectaculoasa, parca virgula este ceea ce dezleaga misterul formulei,daca bine imi amintesc din film. Am sa-mi programez un timp spre a-l revedea.
    Insa vroiam sa spun, ca am gasit in cartea lui Baird Spalding, intitulata Modelul Divin, formularea Eu Sunt ca fiind prima Lege. Reprezinta acceptarea ideii ca noi , fiecare, putem afirma DUMNEZEU, EU SUNT. Cuvantul DUMNEZEU este primul prin vibratie sa cea mai in alta. Apoi acceptarea se traduce prin EU SUNT. Iar SF.DUH semnificand totalitaria spiritului EU SUNT, actionand Total, sub toate formele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *